METEOROLOJİ ALARMI VERDİ: SEFERLER İPTAL

Gündem 18.11.2023 - 11:01, Güncelleme: 18.11.2023 - 11:01
 

METEOROLOJİ ALARMI VERDİ: SEFERLER İPTAL

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), AKOM ve AFAD'ın dün peş peşe yaptığı uyarıların ardından dün THY, yurt içi ve yurt dışında karşılıklı olarak 40 seferini iptal ettiğini açıklarken; bu sabah BUDO, Bursa-İstanbul seferlerini yapamayacağını duyurdu Yurt genelinde 28 kent ile birlikte "turuncu" alarm verilen İstanbul'da fırtınanın hızının bugün 75-80 km'yi, yarın ise 100-110 km'yi bulacağı uyarısında bulunuldu. Yağışın öğle saatlerinden itibaren şiddetini artıracağı bildirildi. BURSA VE ÇANAKKALE'DE SEFERLER İPTAL Bursa Deniz Otobüsleri'nde (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapacağı seferler iptal edildi. Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. de, Kuzey Ege Denizi'ndeki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada hattında planlanan bazı tarifeli feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), AKOM ve AFAD'ın dün peş peşe yaptığı uyarıların ardından dün THY, yurt içi ve yurt dışında karşılıklı olarak 40 seferini iptal ettiğini açıklarken; bu sabah BUDO, Bursa-İstanbul seferlerini yapamayacağını duyurdu

Yurt genelinde 28 kent ile birlikte "turuncu" alarm verilen İstanbul'da fırtınanın hızının bugün 75-80 km'yi, yarın ise 100-110 km'yi bulacağı uyarısında bulunuldu. Yağışın öğle saatlerinden itibaren şiddetini artıracağı bildirildi.

BURSA VE ÇANAKKALE'DE SEFERLER İPTAL

Bursa Deniz Otobüsleri'nde (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapacağı seferler iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. de, Kuzey Ege Denizi'ndeki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada hattında planlanan bazı tarifeli feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.