METEOROLOJİ 28 KENT İÇİN ALARM VERDİ

Yaşam 29.05.2023 - 15:15, Güncelleme: 29.05.2023 - 15:15
 

METEOROLOJİ 28 KENT İÇİN ALARM VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ ve Tunceli'de öğle saatlerinden itibaren yerel gök gürültülü kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Meteoroloji'nin hava tahmini haritasında 28 kent için "sarı", 2 il için de turuncu alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ ve Tunceli'de, öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Meteoroloji'nin hava tahmini haritasında 28 kent için "sarı", 2 il için de turuncu alarm verildi. Sarı alarm verilen iller şöyle sıralandı: Adıyaman, Ankara, Bingöl, Bolu, Çankırı, Diyarbakır, Eskişehir, Kastamonu, Malatya, Mardin, Muş, Tunceli, Uşak, Şırnak, Karabük, Batman, Şanlıurfa, Siirt, Muğla, Manisa, Kütahya, İzmir, Gaziantep, Elazığ, Denizli, Bitlis, Aydın ve Afyonkarahisar. Turuncu uyarıda bulunulan iller ise Burdur ve Isparta olarak açıklandı.  
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ ve Tunceli'de öğle saatlerinden itibaren yerel gök gürültülü kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Meteoroloji'nin hava tahmini haritasında 28 kent için "sarı", 2 il için de turuncu alarm verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ ve Tunceli'de, öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.
Meteoroloji'nin hava tahmini haritasında 28 kent için "sarı", 2 il için de turuncu alarm verildi. Sarı alarm verilen iller şöyle sıralandı: Adıyaman, Ankara, Bingöl, Bolu, Çankırı, Diyarbakır, Eskişehir, Kastamonu, Malatya, Mardin, Muş, Tunceli, Uşak, Şırnak, Karabük, Batman, Şanlıurfa, Siirt, Muğla, Manisa, Kütahya, İzmir, Gaziantep, Elazığ, Denizli, Bitlis, Aydın ve Afyonkarahisar.

Turuncu uyarıda bulunulan iller ise Burdur ve Isparta olarak açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.