Meral Akşener Şanbaz Yıldız'ı Ankara'ya çağırdı

Siyaset 28.04.2023 - 21:26, Güncelleme: 28.04.2023 - 21:26
 

Meral Akşener Şanbaz Yıldız'ı Ankara'ya çağırdı

KOCAELİ HABERİ
Meral Akşener, İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Şanbaz Yıldız’a “Ankara’da görüşürüz” dedi..  Millet İttifakı’nın İzmit mitinginde İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız bir sürpriz yaşadı. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile miting alanına gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, otobüse Şanbaz Yıldız’ı da davet etti. Akşener, Yıldız’ın milletvekilliğinin kesinleştiğini ifade ederek, “Ankara’da görüşürüz” dediği öğrenildi. Yıldız, Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun bu sıcak yaklaşımı nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.
KOCAELİ HABERİ

Meral Akşener, İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Şanbaz Yıldız’a “Ankara’da görüşürüz” dedi.. 

Millet İttifakı’nın İzmit mitinginde İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız bir sürpriz yaşadı. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile miting alanına gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, otobüse Şanbaz Yıldız’ı da davet etti. Akşener, Yıldız’ın milletvekilliğinin kesinleştiğini ifade ederek, “Ankara’da görüşürüz” dediği öğrenildi. Yıldız, Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun bu sıcak yaklaşımı nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.