MERAL AKŞENER ÖZÜR DİLEDİ

Siyaset 09.12.2023 - 06:44, Güncelleme: 09.12.2023 - 06:44
 

MERAL AKŞENER ÖZÜR DİLEDİ

KOCAELİ HABERİ
Akşener'den Altılı Masa açıklaması: Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim İYİ Parti Lideri Akşener, Trabzon'da Altılı masanın detaylarını anlattı. Vatandaşlarla bir araya gelen Akşener, Altılı masaya geri dönmesiyle ilgili gelen soru üzerine "Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim" dedi. Akşener, "Arıza çıkarmamak için her şeyden vazgeçtim. " dedi. Sözcü'den Elif Çavuş'un haberine göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'un Yomra ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyerek sorularını yanıtlayan Akşener, Altılı masanın detaylarını anlattı. Akşener, bir vatandaşın sorusu üzerine Altılı masadan ayrılma ve geri dönme sürecini anlattı. Bir vatandaşın, "Keşke o masadan kalktığınız zaman geri dönmeseydiniz" ifadeleri üzerine Akşener, "Şimdiki aklım olsa dönmezdim. Özür diliyorum" dedi. "ÖZÜR DİLERİM" Toplantıda bir vatandaş, Akşener’in Altılı Masa'dan kalkışını kastederek “Keşke o masadan kalktığınızda geri dönmeseydiniz, konumunuz çok daha farklı olurdu” dedi.  Akşener, “Şimdiki aklım olsaydı dönmezdim. Hep özeleştiri diyorlar ya, asıl özeleştiri o. O nedenle kendi başımıza gidiyoruz” deyince bir başka vatandaş, "O zaman aklın mı gitti" diye sordu.  Akşener ise “İçtenlikle söylüyorum, bu seçimin kazanılmasını çok arzu ettik. Ben kişisel olarak hiçbir şey talep etmedim. Partimiz var bizim ben neden Cumhurbaşkanı adayı olmayayım ki. Arıza çıkarmamak için her şeyden vazgeçtim. Ama siz iki insanı istediniz, doğru mu, ben de onlara gayret ettim. O da kabul görmedi. Ondan sonraki fasıl öyle oldu. Özür dilerim” yanıtını verdi.
KOCAELİ HABERİ

Akşener'den Altılı Masa açıklaması: Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim

İYİ Parti Lideri Akşener, Trabzon'da Altılı masanın detaylarını anlattı. Vatandaşlarla bir araya gelen Akşener, Altılı masaya geri dönmesiyle ilgili gelen soru üzerine "Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim" dedi. Akşener, "Arıza çıkarmamak için her şeyden vazgeçtim. " dedi.

Sözcü'den Elif Çavuş'un haberine göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'un Yomra ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyerek sorularını yanıtlayan Akşener, Altılı masanın detaylarını anlattı. Akşener, bir vatandaşın sorusu üzerine Altılı masadan ayrılma ve geri dönme sürecini anlattı. Bir vatandaşın, "Keşke o masadan kalktığınız zaman geri dönmeseydiniz" ifadeleri üzerine Akşener, "Şimdiki aklım olsa dönmezdim. Özür diliyorum" dedi.

"ÖZÜR DİLERİM"

Toplantıda bir vatandaş, Akşener’in Altılı Masa'dan kalkışını kastederek “Keşke o masadan kalktığınızda geri dönmeseydiniz, konumunuz çok daha farklı olurdu” dedi.  Akşener, “Şimdiki aklım olsaydı dönmezdim. Hep özeleştiri diyorlar ya, asıl özeleştiri o. O nedenle kendi başımıza gidiyoruz” deyince bir başka vatandaş, "O zaman aklın mı gitti" diye sordu. 

Akşener ise “İçtenlikle söylüyorum, bu seçimin kazanılmasını çok arzu ettik. Ben kişisel olarak hiçbir şey talep etmedim. Partimiz var bizim ben neden Cumhurbaşkanı adayı olmayayım ki. Arıza çıkarmamak için her şeyden vazgeçtim. Ama siz iki insanı istediniz, doğru mu, ben de onlara gayret ettim. O da kabul görmedi. Ondan sonraki fasıl öyle oldu. Özür dilerim” yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.