Mehmet Metiner, A Haber’de Akşener için kullanılan o sözlere patladı

Siyaset 29.04.2023 - 10:36, Güncelleme: 29.04.2023 - 10:36
 

Mehmet Metiner, A Haber’de Akşener için kullanılan o sözlere patladı

KOCAELİ HABERİ
Melih Gökçek'in eski danışmanı Onur Erim, A Haber'de Meral Akşener hakkında nahoş ifadeler kullanması AK Partili Mehmet Metiner'i de çileden çıkardı. Mehmet Metiner Akşener'e karşı kullanılan o ifadelere tepki gösterdi... Dün akşam iktidara yakın olan A Haber canlı yayınında, hızını alamayan Melih Gökçek’in eski danışmanı Onur Erim’den İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkındaki nahoş ifadeleri büyük tepki çekti. Tepkilere AK Partili Mehmet Metiner de katıldı. Onur Erim, dünkü A Haber canlı yayınındaki “Teröriste eli değmemesi mühim değil, başka şekilde değmiştir…” yorumu İYİ Partililer arasında infiale neden oldu. Dün akşam A Haber'in de aralarında yer aldığı Turkuvaz Medya’nın önünde toplanan yüzlerce İYİ Partili, Onur Erim’in Meral Akşener’e yönelik sözlerine tepki gösterdi. Gelen tepkiler sonrası Onur Erim sosyal medya platformu Twitter hesabından bir açıklama paylaştı. Erim, “Bugün @ahaber’de bana sorulan @meral_aksener’in kendi demeci “benim elim bu güne kadar teröristin eline değmedi, vallahide billahide”  Benim cevabım “eli değmemesi mühim değil, BAŞKA BİR ŞEKİLDE DEĞMİŞTİR” sözümü Çarpıtarak, algı oluşturmaya çalışmak, su olmayan bardakta fırtına koparmaya çalışmaya benziyor. Benim vermek istediğim mesaj Hdp’li destekli 6'lı masanın PKK’ya karşı yüksek tondan tepki göstermemesiyle alakalıdır. Öncelikle, hiç bir hanımefendiye böyle bir ithamım olmaz, olamaz, bu bana yakışmaz. böyle bir söz  yanlışlıkla ağzımdan kaçsa bile çıkar özür dilemesini bilirdim. Ama olmayan bir sözüm üzerinden yine linç kampanyası başlattığınıza göre yine bir problem var! (Uzun açıklama yarın sabah 11:00 de inşaAllah)” açıklamasında bulundu.  MEHMET METİNER: AKŞENER YORUMUNU ESEFLE KINIYORUM AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner de Erim'in Akşener'e yönelik sözlerini kınadı.  Twitter hesabından paylaşımda bulunan Mehmet Metiner, “Meral Akşener parti genel başkanlığından önce bir hanımefendidir.  Bir haber kanalımızda kendisine dair yapılan o nahoş yorumu dinleyince üzüldüm. Herkes ağzından çıkan söze, özellikle de bir hanımefendi söz konusu olduğunda dikkat etmelidir. Esefle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Melih Gökçek'in eski danışmanı Onur Erim, A Haber'de Meral Akşener hakkında nahoş ifadeler kullanması AK Partili Mehmet Metiner'i de çileden çıkardı. Mehmet Metiner Akşener'e karşı kullanılan o ifadelere tepki gösterdi...

Dün akşam iktidara yakın olan A Haber canlı yayınında, hızını alamayan Melih Gökçek’in eski danışmanı Onur Erim’den İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkındaki nahoş ifadeleri büyük tepki çekti. Tepkilere AK Partili Mehmet Metiner de katıldı.

Onur Erim, dünkü A Haber canlı yayınındaki “Teröriste eli değmemesi mühim değil, başka şekilde değmiştir…” yorumu İYİ Partililer arasında infiale neden oldu. Dün akşam A Haber'in de aralarında yer aldığı Turkuvaz Medya’nın önünde toplanan yüzlerce İYİ Partili, Onur Erim’in Meral Akşener’e yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Gelen tepkiler sonrası Onur Erim sosyal medya platformu Twitter hesabından bir açıklama paylaştı. Erim, “Bugün @ahaber’de bana sorulan @meral_aksener’in kendi demeci “benim elim bu güne kadar teröristin eline değmedi, vallahide billahide”  Benim cevabım “eli değmemesi mühim değil, BAŞKA BİR ŞEKİLDE DEĞMİŞTİR” sözümü Çarpıtarak, algı oluşturmaya çalışmak, su olmayan bardakta fırtına koparmaya çalışmaya benziyor. Benim vermek istediğim mesaj Hdp’li destekli 6'lı masanın PKK’ya karşı yüksek tondan tepki göstermemesiyle alakalıdır. Öncelikle, hiç bir hanımefendiye böyle bir ithamım olmaz, olamaz, bu bana yakışmaz. böyle bir söz  yanlışlıkla ağzımdan kaçsa bile çıkar özür dilemesini bilirdim. Ama olmayan bir sözüm üzerinden yine linç kampanyası başlattığınıza göre yine bir problem var! (Uzun açıklama yarın sabah 11:00 de inşaAllah)” açıklamasında bulundu. 

MEHMET METİNER: AKŞENER YORUMUNU ESEFLE KINIYORUM

AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner de Erim'in Akşener'e yönelik sözlerini kınadı. 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Mehmet Metiner, “Meral Akşener parti genel başkanlığından önce bir hanımefendidir.  Bir haber kanalımızda kendisine dair yapılan o nahoş yorumu dinleyince üzüldüm. Herkes ağzından çıkan söze, özellikle de bir hanımefendi söz konusu olduğunda dikkat etmelidir. Esefle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.