MEHMET ELLİBEŞ'İN ACI GÜNÜ

Yaşam 28.03.2023 - 10:47, Güncelleme: 28.03.2023 - 10:47
 

MEHMET ELLİBEŞ'İN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Mehmet Ellibeş’in annesi Nebahat Ellibeş’in vefat etti.. Dr.Şahin Talus "Önceki dönem İl Başkanımız, değerli ağabeyimiz Mehmet Ellibeş’in annesi Nebahat Ellibeş’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, Mehmet Başkanımız ve ailesine en kalbi duygularla başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun" mesajı ile duyurdu.. Merhumeye Allah'tan rahmet kedrli Ellibeş ailesine başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Mehmet Ellibeş’in annesi Nebahat Ellibeş’in vefat etti..

Dr.Şahin Talus "Önceki dönem İl Başkanımız, değerli ağabeyimiz Mehmet Ellibeş’in annesi Nebahat Ellibeş’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, Mehmet Başkanımız ve ailesine en kalbi duygularla başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun" mesajı ile duyurdu..

Merhumeye Allah'tan rahmet kedrli Ellibeş ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.