MEHMET BAŞARAN BU RAMAZANDA Kİ İLK İFTARINI GEBZE'DE VERDİ İKİNCİSİ DURAKLI'DA

Güncel 23.03.2024 - 21:29, Güncelleme: 23.03.2024 - 22:18
 

MEHMET BAŞARAN BU RAMAZANDA Kİ İLK İFTARINI GEBZE'DE VERDİ İKİNCİSİ DURAKLI'DA

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanı, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı yardımcısı Mehmet Başaran bu yıl ki geleneksel iftar yemeğinin ilkini Mustafa Paşa mahallesi Yeşiltepe Camii'nde verdi ikincsini ise 5 Nisan 2024 tarihinde Gebze'nin Duraklı köyünde verecek.. Mehmet Başaran'ın öncelikle babası Mustafa Hadi Başaran ve annesi Fatma Meliha Başaran ile tüm aile geçmişlerinin hayrına verdiği iftar yemeğine başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat çelik, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve  Ak Parti Gebze SKM Başkanı Hasan Özdemir, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi adayları Mustafa Demir ve Hüseyin Önder,  Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker ve Kocaeli Haberi Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak olmak üzere çok sayıda davetli ve bine yakın vatandaş katılım sağlayarak hep birlikte iftar açtı.. Gebze Yeşiltepe camiinde yedi hoca tarafından okunan Mevlid-i Şerif'in akabinde verilen iftar yemeğine katılım sağlayan misafirlerini kızı İpek Başaran ile birlikte kusursuz bir şekilde ağırlayan Mehmet Başaran, konukları ile tek tek ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanı, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı yardımcısı Mehmet Başaran bu yıl ki geleneksel iftar yemeğinin ilkini Mustafa Paşa mahallesi Yeşiltepe Camii'nde verdi ikincsini ise 5 Nisan 2024 tarihinde Gebze'nin Duraklı köyünde verecek..

Mehmet Başaran'ın öncelikle babası Mustafa Hadi Başaran ve annesi Fatma Meliha Başaran ile tüm aile geçmişlerinin hayrına verdiği iftar yemeğine başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat çelik, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve  Ak Parti Gebze SKM Başkanı Hasan Özdemir, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi adayları Mustafa Demir ve Hüseyin Önder,  Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker ve Kocaeli Haberi Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak olmak üzere çok sayıda davetli ve bine yakın vatandaş katılım sağlayarak hep birlikte iftar açtı..

Gebze Yeşiltepe camiinde yedi hoca tarafından okunan Mevlid-i Şerif'in akabinde verilen iftar yemeğine katılım sağlayan misafirlerini kızı İpek Başaran ile birlikte kusursuz bir şekilde ağırlayan Mehmet Başaran, konukları ile tek tek ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.