Mehmet Barlas'tan Kılıçdaroğlu'na dost tavsiyesi: ''Yol yakınken..''

Dünya 06.03.2023 - 07:53, Güncelleme: 06.03.2023 - 07:53
 

Mehmet Barlas'tan Kılıçdaroğlu'na dost tavsiyesi: ''Yol yakınken..''

KOCAELİ HABERİ
Mehmet Barlas'tan Kılıçdaroğlu'na tavsiye: “Yol yakınken Davutoğlu'ndan, Karamollaoğlu'ndan, Uysal'dan ve Babacan'dan kurtul; başına öyle çoraplar örerler ki Akşener'i mumla ararsın.” Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, İyi Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkmasından sonra kalan 4 liderle başbaşa kaldığını belirterek, "Bu sorunlu liderlerin kaprisleri hiç bitmeyecek Kemal Bey. Bana inanmıyorsanız CHP'nin Genel Başkan Yardımcılığını yapmış olan ve eski Milli Görüşçü Mehmet Bekaroğlu'na sorun..." diye yazdı. Akşener deneyiminden sonra CHP'li seçmenin 4 lidere güvenmeyeceğini savunan Barlas, "Benden Kılıçdaroğlu'na bir dost tavsiyesi. Meral Akşener'den kurtularak biraz rahatlamış görünüyorsun. Yol yakınken Davutoğlu'ndan, Karamollaoğlu'ndan, Uysal'dan ve Babacan'dan da kurtul. Başına öyle çorap örerler ki Meral Akşener'i mumla ararsın" ifadelerini kullandı. Yazının tamamı için tıklayın...
KOCAELİ HABERİ

Mehmet Barlas'tan Kılıçdaroğlu'na tavsiye: “Yol yakınken Davutoğlu'ndan, Karamollaoğlu'ndan, Uysal'dan ve Babacan'dan kurtul; başına öyle çoraplar örerler ki Akşener'i mumla ararsın.

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, İyi Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkmasından sonra kalan 4 liderle başbaşa kaldığını belirterek, "Bu sorunlu liderlerin kaprisleri hiç bitmeyecek Kemal Bey. Bana inanmıyorsanız CHP'nin Genel Başkan Yardımcılığını yapmış olan ve eski Milli Görüşçü Mehmet Bekaroğlu'na sorun..." diye yazdı.

Akşener deneyiminden sonra CHP'li seçmenin 4 lidere güvenmeyeceğini savunan Barlas, "Benden Kılıçdaroğlu'na bir dost tavsiyesi. Meral Akşener'den kurtularak biraz rahatlamış görünüyorsun. Yol yakınken Davutoğlu'ndan, Karamollaoğlu'ndan, Uysal'dan ve Babacan'dan da kurtul. Başına öyle çorap örerler ki Meral Akşener'i mumla ararsın" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.