MEHMET ALİ OKUR KIZINI GELİN ETTİ

Magazin - Cemiyet 04.09.2023 - 00:52, Güncelleme: 04.09.2023 - 00:52
 

MEHMET ALİ OKUR KIZINI GELİN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski Milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ali Okur’un kızı Senanur Okur ile Haşim Yazıcı yaşamlarını birleştirdiler..  Senanur Okur ile Haşim Yazıcı genç çiftinin bu akşam gerçekleşen Pendik'te lüks bir otelde gerçekleşen düğün töreninde nikah akdini bizzat Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı imzalatırken, başta AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Kocaeli Milltvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz ile Veysel Tipioğlu, CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler,  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Ak Parti İstanbul eski milletvekili Harun Karaca, Kocaeli eski milletvekili Cemalettin Kaflı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile Çayırova Belediye Bünyamin Çiftçi olmak üzere çok sayıda ilçe başkanı, il ve ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri ile tanınmış siyasetçi düğüne katılım sağlayarak o mutlu ana şahitlik ettiler.. Okur ve Yazıcı ailelerini bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemeyen çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak genç çifte bir ömür boyu saddet ve mutluluklar dilediler...
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski Milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ali Okur’un kızı Senanur Okur ile Haşim Yazıcı yaşamlarını birleştirdiler..

 Senanur Okur ile Haşim Yazıcı genç çiftinin bu akşam gerçekleşen Pendik'te lüks bir otelde gerçekleşen düğün töreninde nikah akdini bizzat Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı imzalatırken, başta AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Kocaeli Milltvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz ile Veysel Tipioğlu, CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler,  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Ak Parti İstanbul eski milletvekili Harun Karaca, Kocaeli eski milletvekili Cemalettin Kaflı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile Çayırova Belediye Bünyamin Çiftçi olmak üzere çok sayıda ilçe başkanı, il ve ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri ile tanınmış siyasetçi düğüne katılım sağlayarak o mutlu ana şahitlik ettiler..

Okur ve Yazıcı ailelerini bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemeyen çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak genç çifte bir ömür boyu saddet ve mutluluklar dilediler...
Bir 8 kişi ve aydınlatma görseli olabilir

Bir 12 kişi, çiçek, düğün ve kürsü görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.