Mehmet Akif Yılmaz'dan CHP'ye tepki; ''Yazık çok yazık!''

Siyaset 19.09.2023 - 06:55, Güncelleme: 19.09.2023 - 06:55
 

Mehmet Akif Yılmaz'dan CHP'ye tepki; ''Yazık çok yazık!''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Mehmet Akif Yılmaz, öğrencilerin eğitiminde hayata geçirecekleri “ÇEDES” projesine, “Eğitimi Talibanlaştırmaya çalışıyorlar” diye karşı çıkan CHP’ye çok sert tepki gösterdi.. Mehmet Akif Yılmaz sosyal medya sayfasından paylaştığı tepkssinde şu ifadelere yer verdi; "Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı sorumluluğunda düzenlenen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi ile Okullarımızda Değerler Eğitiminin yaygınlaştırılması öngörülüyor. Gençlerimize Medeniyet değerlerimizi aktarmayı, Din Eğitimi vermeyi “Talibanlaşma” olarak karalayan CHP zihniyeti, “karma eğitim yasaklanıyor” iftirasını da çekinmeden atıyor. Projede görev alan, Diyanet İşleri Başkanlığımızda çalışan, Milletimize hizmet eden İmam, Vaiz ve Kuran Kursu Öğreticisi, ilahiyat mezunu onbinlerce Devlet Memurumuzun öğrencilerimize değer eğitimi vermesini de “Talibanlaşma”nın örneği olarak sunuyorlar. Akıllarınca aşağılıyorlar. Yazık, çok yazık! “Değişim!” diye bağıran CHP’de değişen birşey yok. İçerde de dışarda da kafa, göz ve gönül kırmaya devam ediyorlar. Başında “Din” ve “Değer” olana saldırı ve aşağılama! Bu da CHP’nin “Helalleşme” yöntemi…"
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Mehmet Akif Yılmaz, öğrencilerin eğitiminde hayata geçirecekleri “ÇEDES” projesine, “Eğitimi Talibanlaştırmaya çalışıyorlar” diye karşı çıkan CHP’ye çok sert tepki gösterdi..

Mehmet Akif Yılmaz sosyal medya sayfasından paylaştığı tepkssinde şu ifadelere yer verdi;

"Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı sorumluluğunda düzenlenen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi ile Okullarımızda Değerler Eğitiminin yaygınlaştırılması öngörülüyor.

Gençlerimize Medeniyet değerlerimizi aktarmayı, Din Eğitimi vermeyi “Talibanlaşma” olarak karalayan CHP zihniyeti, “karma eğitim yasaklanıyor” iftirasını da çekinmeden atıyor.

Projede görev alan, Diyanet İşleri Başkanlığımızda çalışan, Milletimize hizmet eden İmam, Vaiz ve Kuran Kursu Öğreticisi, ilahiyat mezunu onbinlerce Devlet Memurumuzun öğrencilerimize değer eğitimi vermesini de “Talibanlaşma”nın örneği olarak sunuyorlar. Akıllarınca aşağılıyorlar.

Yazık, çok yazık!

“Değişim!” diye bağıran CHP’de değişen birşey yok. İçerde de dışarda da kafa, göz ve gönül kırmaya devam ediyorlar. Başında “Din” ve “Değer” olana saldırı ve aşağılama!

Bu da CHP’nin “Helalleşme” yöntemi…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.