MAHMUT CİVELEK İBRAHİM SEKMEN'İ YAKIN MARKAJA ALDI

Siyaset 25.11.2023 - 13:52, Güncelleme: 25.11.2023 - 14:01
 

MAHMUT CİVELEK İBRAHİM SEKMEN'İ YAKIN MARKAJA ALDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus bu sabah düzenlediği kahvaltılı toplantıda, Kocaeli'nin 12 ilçesi için Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapmış olan 74 kişi ile bir araya geldi.. Başkan Talus'un belediye başkan aday adayları buluşma programına başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı ve TC Kamu Etik Kurumu yönetim kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kocaeli Milletvekilleri  Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Veysel Tipioğlu olmak üzere ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partinin önde gelen isimleri katılım sağladılar.. Ak Parti Kocaeli'nin efsane il başkanı Mahmut Civelek'in aday adayları İbrahim Sekmen, Ali Toltar, İsmail Demir ve Alim Baş ile birlikte çektirdiği fotoğraf karesinde, Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adaylığının en iddialı isimlerinden birisi olan İbrahim Sekmen'in hem elinden tutup yanına çekmesi ve hem de koluna girmesi "Mahmut başkan, genç aday İbrahim Sekmen'i yakın markaja aldı" esprilerini de beraberinde geirtdi.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus bu sabah düzenlediği kahvaltılı toplantıda, Kocaeli'nin 12 ilçesi için Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapmış olan 74 kişi ile bir araya geldi..

Başkan Talus'un belediye başkan aday adayları buluşma programına başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı ve TC Kamu Etik Kurumu yönetim kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kocaeli Milletvekilleri  Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Veysel Tipioğlu olmak üzere ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partinin önde gelen isimleri katılım sağladılar..

Ak Parti Kocaeli'nin efsane il başkanı Mahmut Civelek'in aday adayları İbrahim Sekmen, Ali Toltar, İsmail Demir ve Alim Baş ile birlikte çektirdiği fotoğraf karesinde, Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adaylığının en iddialı isimlerinden birisi olan İbrahim Sekmen'in hem elinden tutup yanına çekmesi ve hem de koluna girmesi "Mahmut başkan, genç aday İbrahim Sekmen'i yakın markaja aldı" esprilerini de beraberinde geirtdi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bilge
(29.11.2023 16:32 - #1098)
Kimin daha iyi başkanlık yapacağını biliyor tabi.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.