KURT AİLESİNİ ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Yaşam 01.03.2023 - 18:50, Güncelleme: 01.03.2023 - 18:59
 

KURT AİLESİNİ ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin ileri gelen ailelerinden birsi olan Kurt ailesinin, aile büyüğü Ziyafettin Kurt vefat etti.. İYİ Parti Kocaeli İl başkan vekili Fevzi Kurt’un amcası, 18.ve19. Dönem DYP Kocaeli Milletvekili merhum Alaettin Kurt ve önceki Dönem Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Celalettin Kurt, Fazıl Kurt ve Cemalettin Kurt’un ağabeyi Ziyafettin Kurt bugün Gebze Çoban Mustaf Paşa camiinde kılınan cenaze namazının ardından Gebze mezarlığına defnedildi.. Kurt ailesini bu acı gününde başta İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Nusret Acur, önceki dönem il başkanı Şanbaz Yıldız, CHP kocaeli önceki dönem başkanı Özgür Harun Yıldızlı, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İYİ parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü, CHP Gebze Belediyte meclis üyesi Şahin Yılmazel, İYİ Parti Gebze Belediye meclis üyeleri Sadık Güvenç. Birol Elüstü ve Umut Aydoğdu olmak üzere çok sayıda partilileri, dostları, arkadaşları ve hemşerileri yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar.. Merhuma Allah'tan rahmet Kurt ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin ileri gelen ailelerinden birsi olan Kurt ailesinin, aile büyüğü Ziyafettin Kurt vefat etti..

İYİ Parti Kocaeli İl başkan vekili Fevzi Kurt’un amcası, 18.ve19. Dönem DYP Kocaeli Milletvekili merhum Alaettin Kurt ve önceki Dönem Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Celalettin Kurt, Fazıl Kurt ve Cemalettin Kurt’un ağabeyi Ziyafettin Kurt bugün Gebze Çoban Mustaf Paşa camiinde kılınan cenaze namazının ardından Gebze mezarlığına defnedildi..

Kurt ailesini bu acı gününde başta İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Nusret Acur, önceki dönem il başkanı Şanbaz Yıldız, CHP kocaeli önceki dönem başkanı Özgür Harun Yıldızlı, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İYİ parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü, CHP Gebze Belediyte meclis üyesi Şahin Yılmazel, İYİ Parti Gebze Belediye meclis üyeleri Sadık Güvenç. Birol Elüstü ve Umut Aydoğdu olmak üzere çok sayıda partilileri, dostları, arkadaşları ve hemşerileri yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar..

Merhuma Allah'tan rahmet Kurt ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.