KURT AİLESİNE 2 HAFTADA 2 GELİN GELDİ

Magazin - Cemiyet 07.10.2023 - 18:04, Güncelleme: 07.10.2023 - 18:04
 

KURT AİLESİNE 2 HAFTADA 2 GELİN GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze’deki Trabzonlu’ların ileri gelenlerinden Kurt ailesinden Celalettin Kurt’un oğlu İsmail Hakkı Kurt, Yapıcı’nın güzel kızları Reyşan Yapıcı ile 22 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreni ile evlendi.. Aradan iki hafta geçti ve yarın Kurt ailesine ikinci gelin geliyor. DYP Gebze eski İlçe Başkanı ve SEDAŞ’ın emekli  Birim Müdürlerinden Şenol Kurt’un oğlu Asım Kurt, Kara ailesinin güzel kızları Şule Kara  ile 8 Ekim Pazar Günü Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek düğün töreni ile dünyaevine girecek. Genç çiftlere yaşam boyu saadetr ve mutluluklar diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Gebze’deki Trabzonlu’ların ileri gelenlerinden Kurt ailesinden Celalettin Kurt’un oğlu İsmail Hakkı Kurt, Yapıcı’nın güzel kızları Reyşan Yapıcı ile 22 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreni ile evlendi..

Aradan iki hafta geçti ve yarın Kurt ailesine ikinci gelin geliyor.

DYP Gebze eski İlçe Başkanı ve SEDAŞ’ın emekli  Birim Müdürlerinden Şenol Kurt’un oğlu Asım Kurt, Kara ailesinin güzel kızları Şule Kara  ile 8 Ekim Pazar Günü Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek düğün töreni ile dünyaevine girecek.

Genç çiftlere yaşam boyu saadetr ve mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.