Konserini yarıda kesen Nükhet Duru'dan açıklama geldi

Magazin - Cemiyet 17.07.2022 - 14:46, Güncelleme: 17.07.2022 - 14:46
 

Konserini yarıda kesen Nükhet Duru'dan açıklama geldi

kocaeli haberi
Konserini yarıda kesen Nükhet Duru'dan açıklama: 49 yıllık kariyerime saygısızlık yaptılar Nükhet Duru, 2 saat sürmesi planlanan konserini 50 dakikada sonlandırmış, ayrıca sahneden indikten sonra telefonlarını kapattığı ve hem kendisine hem de menajerine ulaşılamadığı iddia edilmişti. Sanatçı, konuyla ilgili açıklama yaptı. Bodrum'da sahne alan ünlü şarkıcı Nükhet Duru'nun, 2 saat sürmesi planlanan konserini 50 dakikada bitirdiği ve sahneden indikten sonra telefonlarını kapattığı ve hem kendisine hem de menajerine ulaşılamadığı haberi dün magazin gündemine damga vurmuştu. Alınan bilgiye göre, dinleyiciler de bu durum karşısında tepki göstermişti. 'GEREKEN HİÇBİR KOŞULU SAĞLAYAMADILAR' Ünlü sanatçı, bugün sessizliğini bozarak konuya ilişkin açıklama yaptı. Duru, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Konuya ilişkin ilk ve tek açıklamam şu şekildedir; Sek Bodrum isimli işletme, bir sanatçının sahneye çıkabilmesi için gereken koşulları maalesef sağlayamamıştır. Korkunç bir ses sistemi, katiyen işe hakim olmayan çalışanlar, orkestramın saatlerce süren soundcheck çabasını sonuçsuz bırakmıştır. Sahnede sadece kendimi değil, orkestrayı da duyamadığım, kimsenin birbirini duymadığı bir ses sisteminden bahsediyorum. Sizin düşündüğünüz kadar basit olmuyor bu işler. Şarkıların söylenip çalınabilmesi için gerekli koşullar var değil mi? Orkestra arkadaşlarım sahneden inip ses sistemiyle uğraştılar. Menajerim ve misafirlerim defalarca müdahale ettiler tonmaister’a yardımcı olmaya çalıştılar ancak hiçbir şey düzelmediği gibi giderek kötüleşti ve mekanın işletmecisi de henüz o gün işe başlamış olan yardımcısı da sıkıntımıza hak verdi. 'BİZE KURULU ROBOT GİBİ DAVRANMAYIN' Yine de seyircime saygımdan hiç ara vermeden, tek set halinde arka arkaya şarkılarımı söyleyip elimden gelenin en iyisini yaptım. 49 yıldır sahneye çıkıyorum, benimle bir tek kez çalışmış olan herkes sahnede kalmaktan aldığım keyfi ve ne kadar uzun program yaptığımı bilir. Sihirli değnekle değil, sağlanması gereken profesyonel koşullarla yapabiliyoruz izlemek istediğiniz performansları arkadaşlar. Bize kurulu robotlar gibi davranmayın ne olur. Ben kimseye saygısızca bir şey yapmadım, yapmam ama işletme bana, 49 yıllık kariyerime ve seyircilerime yaptı. Son olarak, bir kez bile aranmadık mekan ya da işin organizatörü tarafından, ne ben ne menajerim. Telefonların kapanması filan lafugüzaf yani. Herkese ahlaklı, dürüst bir hayat ve elinden gelenin en iyisini yaptığını bilmenin iç ferahlığını diliyorum. İyi hafta sonları."
kocaeli haberi

Konserini yarıda kesen Nükhet Duru'dan açıklama: 49 yıllık kariyerime saygısızlık yaptılar

Nükhet Duru, 2 saat sürmesi planlanan konserini 50 dakikada sonlandırmış, ayrıca sahneden indikten sonra telefonlarını kapattığı ve hem kendisine hem de menajerine ulaşılamadığı iddia edilmişti. Sanatçı, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Bodrum'da sahne alan ünlü şarkıcı Nükhet Duru'nun, 2 saat sürmesi planlanan konserini 50 dakikada bitirdiği ve sahneden indikten sonra telefonlarını kapattığı ve hem kendisine hem de menajerine ulaşılamadığı haberi dün magazin gündemine damga vurmuştu. Alınan bilgiye göre, dinleyiciler de bu durum karşısında tepki göstermişti.

'GEREKEN HİÇBİR KOŞULU SAĞLAYAMADILAR'

Ünlü sanatçı, bugün sessizliğini bozarak konuya ilişkin açıklama yaptı. Duru, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Konuya ilişkin ilk ve tek açıklamam şu şekildedir; Sek Bodrum isimli işletme, bir sanatçının sahneye çıkabilmesi için gereken koşulları maalesef sağlayamamıştır. Korkunç bir ses sistemi, katiyen işe hakim olmayan çalışanlar, orkestramın saatlerce süren soundcheck çabasını sonuçsuz bırakmıştır.

Sahnede sadece kendimi değil, orkestrayı da duyamadığım, kimsenin birbirini duymadığı bir ses sisteminden bahsediyorum. Sizin düşündüğünüz kadar basit olmuyor bu işler. Şarkıların söylenip çalınabilmesi için gerekli koşullar var değil mi? Orkestra arkadaşlarım sahneden inip ses sistemiyle uğraştılar. Menajerim ve misafirlerim defalarca müdahale ettiler tonmaister’a yardımcı olmaya çalıştılar ancak hiçbir şey düzelmediği gibi giderek kötüleşti ve mekanın işletmecisi de henüz o gün işe başlamış olan yardımcısı da sıkıntımıza hak verdi.

'BİZE KURULU ROBOT GİBİ DAVRANMAYIN'

Yine de seyircime saygımdan hiç ara vermeden, tek set halinde arka arkaya şarkılarımı söyleyip elimden gelenin en iyisini yaptım. 49 yıldır sahneye çıkıyorum, benimle bir tek kez çalışmış olan herkes sahnede kalmaktan aldığım keyfi ve ne kadar uzun program yaptığımı bilir.

Sihirli değnekle değil, sağlanması gereken profesyonel koşullarla yapabiliyoruz izlemek istediğiniz performansları arkadaşlar. Bize kurulu robotlar gibi davranmayın ne olur. Ben kimseye saygısızca bir şey yapmadım, yapmam ama işletme bana, 49 yıllık kariyerime ve seyircilerime yaptı.

Son olarak, bir kez bile aranmadık mekan ya da işin organizatörü tarafından, ne ben ne menajerim. Telefonların kapanması filan lafugüzaf yani. Herkese ahlaklı, dürüst bir hayat ve elinden gelenin en iyisini yaptığını bilmenin iç ferahlığını diliyorum. İyi hafta sonları."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.