KÖMÜR TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU KOCAELİ'YE GETİRDİ

Spor 04.09.2023 - 21:32, Güncelleme: 04.09.2023 - 21:32
 

KÖMÜR TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU KOCAELİ'YE GETİRDİ

KOCAELİ HABERİ
1-3 Eylül arası Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından Bursa Tabiat Binicilik Merkezi ‘nde gerçekleştirilen Atlı Dayanıklılık Türkiye Şampiyonası nefesleri kesti. Şampiyonada ilimizi başarı ile temsil eden MT Binicilik Spor Kulübü 60km Türkiye şampiyonasında kulüp sporcusu 17 yaşındaki Yiğit Kerem Kömür ile şampiyonluğu kazandı. 2021 yılında Isparta ‘da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 60km şampiyonluğunu ilimize getiren Metehan Taştepe tarafından yarışmalara hazırlanan Yiğit Kerem Kömür bir yıl önce başladığı binicilik hayatında Türkiye Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadığını, hedefinin milli takım sporcusu olarak uluslararası başarılar kazanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. 
KOCAELİ HABERİ

1-3 Eylül arası Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından Bursa Tabiat Binicilik Merkezi ‘nde gerçekleştirilen Atlı Dayanıklılık Türkiye Şampiyonası nefesleri kesti. Şampiyonada ilimizi başarı ile temsil eden MT Binicilik Spor Kulübü 60km Türkiye şampiyonasında kulüp sporcusu 17 yaşındaki Yiğit Kerem Kömür ile şampiyonluğu kazandı.

2021 yılında Isparta ‘da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 60km şampiyonluğunu ilimize getiren Metehan Taştepe tarafından yarışmalara hazırlanan Yiğit Kerem Kömür bir yıl önce başladığı binicilik hayatında Türkiye Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadığını, hedefinin milli takım sporcusu olarak uluslararası başarılar kazanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.