KOCAELİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Gündem 16.05.2023 - 19:11, Güncelleme: 16.05.2023 - 19:11
 

KOCAELİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 Pazar günü saat: 05.00'dan itibaren icra edilmeye başlanan "Şehit J. Teğmen İsmail CAN AKDENİZ 2023-31 (Besta-3)" operasyonu kapsamında, Bestler-Dereler bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada aslen Mersin ili Tarsus ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve ailesi İzmit ilçemizde ikamet eden J.Uzm.Çvş. Serkan ÖLMEZ ile birlikte J.Uzm.Çvş.Bayram Doğan, J.Uzm.Çvş. Özcan İlhan ve Güvenlik Korucusu Cevher  Özgün şehit oldu. Şehidimiz  J.Uzm.Çvş. Serkan ÖLMEZ’in naaşı baba ocağının bulunduğu Tarsus ilçemizde son yolculuğuna uğurlanacak.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Aziz Milletimize sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 Pazar günü saat: 05.00'dan itibaren icra edilmeye başlanan "Şehit J. Teğmen İsmail CAN AKDENİZ 2023-31 (Besta-3)" operasyonu kapsamında, Bestler-Dereler bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada aslen Mersin ili Tarsus ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve ailesi İzmit ilçemizde ikamet eden J.Uzm.Çvş. Serkan ÖLMEZ ile birlikte J.Uzm.Çvş.Bayram Doğan, J.Uzm.Çvş. Özcan İlhan ve Güvenlik Korucusu Cevher  Özgün şehit oldu.

Şehidimiz  J.Uzm.Çvş. Serkan ÖLMEZ’in naaşı baba ocağının bulunduğu Tarsus ilçemizde son yolculuğuna uğurlanacak.

 Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Aziz Milletimize sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.