KOCAELİLİ SAVUNMA SANAYİCİLERİ İLK SİFTAHINI YAPTI

Bilim-Teknoloji 31.10.2022 - 10:59, Güncelleme: 31.10.2022 - 10:59
 

KOCAELİLİ SAVUNMA SANAYİCİLERİ İLK SİFTAHINI YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Savunma Sanayi(KSS) ürettiği ürünün ilk siftahını ASELSAN'a satış yaparak gerçekleştirdi.. Gebzeli sanayici ve Kocaeli Sanayi Odası Meclsi Başkanı  Tahsin Tuğrul bu satış aşamasını şu sözlerle paylaştı; "60’dan fazla sanayici firma/iş insanının oluşturduğu ve Yönetim Kurulunda bulunmaktan gurur duyduğum Kocaeli Savunma Sanayi(KSS) Firmamız Aselsan için yerlileştirip milli ürün haline getirdiği “Meteorolojik Gözlem ve Küresel Konumlandırma Sistemi-MGKS” cihazımız ile Saha Expo Fuarında yer aldı. KSS olarak, Aselsan reyonlarında da kullanıcılara tanıtılan “Meteorolojik Gözlem ve Küresel Konumlandırma Sistemi-MGKS” cihazımız için törenle “İlk Sipariş” belgesini Aselsan YK Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Prof. Dr.Haluk Görgün’ün elinden aldık. Ortaklarımıza hayırlı olsun. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Savunma Sanayi(KSS) ürettiği ürünün ilk siftahını ASELSAN'a satış yaparak gerçekleştirdi..

Gebzeli sanayici ve Kocaeli Sanayi Odası Meclsi Başkanı  Tahsin Tuğrul bu satış aşamasını şu sözlerle paylaştı;

"60’dan fazla sanayici firma/iş insanının oluşturduğu ve Yönetim Kurulunda bulunmaktan gurur duyduğum Kocaeli Savunma Sanayi(KSS) Firmamız Aselsan için yerlileştirip milli ürün haline getirdiği “Meteorolojik Gözlem ve Küresel Konumlandırma Sistemi-MGKS” cihazımız ile Saha Expo Fuarında yer aldı.

KSS olarak, Aselsan reyonlarında da kullanıcılara tanıtılan “Meteorolojik Gözlem ve Küresel Konumlandırma Sistemi-MGKS” cihazımız için törenle “İlk Sipariş” belgesini Aselsan YK Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Prof. Dr.Haluk Görgün’ün elinden aldık. Ortaklarımıza hayırlı olsun. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.