KOCAELİLİ KOMUTAN ÖLMEDEN ÖNCE 'VEFAT İLANI'NI KENDİ YAZMIŞ

Yaşam 17.02.2023 - 09:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 09:15
 

KOCAELİLİ KOMUTAN ÖLMEDEN ÖNCE 'VEFAT İLANI'NI KENDİ YAZMIŞ

KOCAELİ HABERİ
Emekli Tümgeneral Zati Ergül vefat etti. Zati Eker'in vefatından önce gazetelerde yer alacak olan vefat ilan metini, kendisinin hazırladığı orataya çıktı. İzmit Yahyakaptan Mahallesi sakinlerinden, Perihan Ergül’ün eşi, Emekli Tümgeneral H. Zati Ergül vefat etti. Ergül'ün cenazesi yarın ikindi namazını takiben, askeri tören ile Fevziye Camiinden kaldırıldıktan sonra, Bağçeşme Mezarlığına defnedilecek. İzmitli gazeteci Zeynep Akar, emekli Tümgeneral  Zati Eker'in vefatından önce gazetelerde yer alacak olan vefat ilan metnini kendisinin hazırladığını, sosyal medyadan o ilan metni taslağı ile birlikte şu ifadelerle paylaştı; "Bugün bir acı haber de komutan amcamdan geldi… Sevgili komşumuz, emekli tümgeneral Zati Ergül’ü 90 yaşında kaybettik. Kendi vefat ilanını, hiçbir rahatsızlığı olmadığı günlerde el yazısıyla kaleme alacak; cenaze törenini en ince ayrıntısına kadar planlayıp yakınlarına yazılı olarak bırakacak kadar disiplinli bir Türk askeri bugün bizlere veda etti. Zati Amca’nın cenazesi bugün (17 Şubat Cuma) ikindi namazının ardından Fevziye Camii’nden askeri törenle alınarak Bağçeşme mezarlığına defnedilecek. Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin"
KOCAELİ HABERİ

Emekli Tümgeneral Zati Ergül vefat etti. Zati Eker'in vefatından önce gazetelerde yer alacak olan vefat ilan metini, kendisinin hazırladığı orataya çıktı.

İzmit Yahyakaptan Mahallesi sakinlerinden, Perihan Ergül’ün eşi, Emekli Tümgeneral H. Zati Ergül vefat etti. Ergül'ün cenazesi yarın ikindi namazını takiben, askeri tören ile Fevziye Camiinden kaldırıldıktan sonra, Bağçeşme Mezarlığına defnedilecek.

İzmitli gazeteci Zeynep Akar, emekli Tümgeneral  Zati Eker'in vefatından önce gazetelerde yer alacak olan vefat ilan metnini kendisinin hazırladığını, sosyal medyadan o ilan metni taslağı ile birlikte şu ifadelerle paylaştı;

"Bugün bir acı haber de komutan amcamdan geldi… Sevgili komşumuz, emekli tümgeneral Zati Ergül’ü 90 yaşında kaybettik. Kendi vefat ilanını, hiçbir rahatsızlığı olmadığı günlerde el yazısıyla kaleme alacak; cenaze törenini en ince ayrıntısına kadar planlayıp yakınlarına yazılı olarak bırakacak kadar disiplinli bir Türk askeri bugün bizlere veda etti. Zati Amca’nın cenazesi bugün (17 Şubat Cuma) ikindi namazının ardından Fevziye Camii’nden askeri törenle alınarak Bağçeşme mezarlığına defnedilecek. Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin"
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.