KOCAELİLİ HUKUKÇU ADAYLARINDAN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Röpotajlar 07.10.2022 - 05:14, Güncelleme: 07.10.2022 - 05:14
 

KOCAELİLİ HUKUKÇU ADAYLARINDAN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri yeni öğretim yılında, okula devam zorunluluğunun getirilecek olması nedeniyle endişeli bir bekleyiş içindeler.. DEVAM MECBURİYETİ Mİ GELİYOR? Kocaeli'de ki yerel basına bu konuda açıklamalar yapan öğrenciler, kaygı dolu serzenişlerini şu ifadelerle dile getirdiler; “Bu okulu tercih ederken devam zorunluluğu olmadığını bildiğimizden tercihte bulunduk ve hem çalışıp hem okuyoruz. Hem çalışıp hem okuyan hukuk öğrencileri olarak fakültemizde bu dönem başlayan sıkı devam kontrolleri fakültemize devam zorunluluğu mu geliyor endişesine yol açmıştır. Hem okuyup hem çalışan bizlerin mağdur edilmemesi adına bu konuda net bir açıklama yapılmasını istiyoruz.  Her yaş ve durumda eğitim hakkımızın korunması adına bizlerinde mağdur edilmeyeceği bir açıklama bekliyoruz. İlgililere saygı ile duyurulur...” Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünden konuya ilişkin bir açıklama yapılması bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri yeni öğretim yılında, okula devam zorunluluğunun getirilecek olması nedeniyle endişeli bir bekleyiş içindeler..

DEVAM MECBURİYETİ Mİ GELİYOR?

Kocaeli'de ki yerel basına bu konuda açıklamalar yapan öğrenciler, kaygı dolu serzenişlerini şu ifadelerle dile getirdiler;

“Bu okulu tercih ederken devam zorunluluğu olmadığını bildiğimizden tercihte bulunduk ve hem çalışıp hem okuyoruz. Hem çalışıp hem okuyan hukuk öğrencileri olarak fakültemizde bu dönem başlayan sıkı devam kontrolleri fakültemize devam zorunluluğu mu geliyor endişesine yol açmıştır. Hem okuyup hem çalışan bizlerin mağdur edilmemesi adına bu konuda net bir açıklama yapılmasını istiyoruz.  Her yaş ve durumda eğitim hakkımızın korunması adına bizlerinde mağdur edilmeyeceği bir açıklama bekliyoruz. İlgililere saygı ile duyurulur...”

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünden konuya ilişkin bir açıklama yapılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.