KOCAELİLİ GİRESUNLULAR GEBZE'Yİ İNLETTİ

İlçeler 05.06.2022 - 19:26, Güncelleme: 05.06.2022 - 19:58
 

KOCAELİLİ GİRESUNLULAR GEBZE'Yİ İNLETTİ

kocaeli haberi
Kocaeli Giresunlular Derneğinin yıllardan beri geleneksel olarak Organize ettiği "Otçu göçü şenlikleri" pandemi süreci dolayısı ile uzun bir aradan sonra yeniden başladı. Girseun Dernekler Birliği başkanı Hatem Soysal bu etkinliğe tüm Kocaeli halkını ve Hemşehrilerini davet etmişti.. Bu sabah Gebze Denzili jköyü göletinde gerçekleştirilen "Otçu göçü şenlikleri" başta Karadenizin ünlü türkücüleri Zeynep Başkan ve Mustafa Küçük olmak üzere çok sayıda ünlü sanatçı katılım saülayarak davetlilere keyifli anlar yaşattılar.. Kocaeli Giresunlular Derneği'nin düzenlemiş olduğu Otçu Göçü Şenliğine, DSP Kocaeli eski milletvekili Halil Çalık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Gebze'nin Giresunlu kurucu başkanı Metin Gökçe'ün yanısıra bürokratlar, siyasetçiler ve iş insanları yoğun katılım gösterdiler.. İki gün süren şölene katılanlar, müzül ve eğlence dolu keeyifli gün geçirmenin tadını çıkardılar..
kocaeli haberi

Kocaeli Giresunlular Derneğinin yıllardan beri geleneksel olarak Organize ettiği "Otçu göçü şenlikleri" pandemi süreci dolayısı ile uzun bir aradan sonra yeniden başladı. Girseun Dernekler Birliği başkanı Hatem Soysal bu etkinliğe tüm Kocaeli halkını ve Hemşehrilerini davet etmişti..

Bu sabah Gebze Denzili jköyü göletinde gerçekleştirilen "Otçu göçü şenlikleri" başta Karadenizin ünlü türkücüleri Zeynep Başkan ve Mustafa Küçük olmak üzere çok sayıda ünlü sanatçı katılım saülayarak davetlilere keyifli anlar yaşattılar..

Kocaeli Giresunlular Derneği'nin düzenlemiş olduğu Otçu Göçü Şenliğine, DSP Kocaeli eski milletvekili Halil Çalık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Gebze'nin Giresunlu kurucu başkanı Metin Gökçe'ün yanısıra bürokratlar, siyasetçiler ve iş insanları yoğun katılım gösterdiler..

İki gün süren şölene katılanlar, müzül ve eğlence dolu keeyifli gün geçirmenin tadını çıkardılar..

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.