KOCAELİLİ GENÇ OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Eğitim-Kültür-Sanat 01.06.2024 - 17:36, Güncelleme: 01.06.2024 - 17:36
 

KOCAELİLİ GENÇ OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI

KOCAELİ HABERİ
Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı öğrencilerinin oynadığı “Yeşilçam” isimli tiyatro oyunu büyük beğeni kazandı. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde jüri için oynanan oyunu Yarışma Jürisinin yanı sıra Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz, Alan Öğretmeni Abdurrahman Kurtoğlu, Biyoloji Öğretmeni Serap Akkuş, veliler ve öğrenciler izledi.  İKİ ÖDÜL BİRDEN KAZANDILAR Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda bu yıl 16.sı düzenlenen Tiyatro Festivali'ne katılan Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı öğrencilerinden oluşan ekip iki ödül kazanarak büyük başarı elde etti. Okulun Edebiyet Öğretmeni Sedat Ergön tarafından hazırlanan Uğur Saatçi’nin yazdığı Yeşilçam Oyunu, Jüri Özel Ödülü ve En İyi Kostüm Ödülünü aldı.  MUHTEŞEM PERFORMANS Öğrencilerin harika bir performansla oynadıkları oyun seyirciler tarafından da çok başarılı bulundu. Gala ve Ödül Töreni, il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende iki ödül birden almayı başaran ekip büyük mutluluk yaşarken öğrencileri uzun süredir bu yarışmaya hazırlayan Sedat Ergön “Çok zor şartlarda yarışmaya hazırlandık ve öğrencilerimin muhteşem bir performans sergilediklerini görmek tüm yorgunluklarımızı unutturdu. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. AYAKTA ALKIŞLIYORUM Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz tüm öğrencileri tebrik ederek; “Sergilenen bu büyük emeğin mimarı Sedat arkadaşım başta olmak üzere harika performans sergileyen tüm öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum. İmkan tanındığında ne kadar güzel işler yapılabileceğini bir kez daha gösteren şu kocaman ekibi ayakta alkışlıyorum” dedi. Oyunun Adı: Yeşilçam           Oyunun Yazarı:  Uğur Saatçi      Oyunun Konusu: Dönemin Aktrislerinden Lalifer’e aşık olan Arif, kendi filmini çekmeye karar verir. Böylelikle Lalifer’e ulaşacaktır. Filmi çekmek için gerekli parası ve tecrübesi olmayan Arif’in Aktrist kahvesine gitmesiyle şansı yaver gider. Planda olmayan aksilikler ile birlikte yine de çekilir. Ama nasıl?
KOCAELİ HABERİ

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı öğrencilerinin oynadığı “Yeşilçam” isimli tiyatro oyunu büyük beğeni kazandı.

Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde jüri için oynanan oyunu Yarışma Jürisinin yanı sıra Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz, Alan Öğretmeni Abdurrahman Kurtoğlu, Biyoloji Öğretmeni Serap Akkuş, veliler ve öğrenciler izledi. 

İKİ ÖDÜL BİRDEN KAZANDILAR
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda bu yıl 16.sı düzenlenen Tiyatro Festivali'ne katılan Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı öğrencilerinden oluşan ekip iki ödül kazanarak büyük başarı elde etti. Okulun Edebiyet Öğretmeni Sedat Ergön tarafından hazırlanan Uğur Saatçi’nin yazdığı Yeşilçam Oyunu, Jüri Özel Ödülü ve En İyi Kostüm Ödülünü aldı. 

MUHTEŞEM PERFORMANS
Öğrencilerin harika bir performansla oynadıkları oyun seyirciler tarafından da çok başarılı bulundu. Gala ve Ödül Töreni, il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende iki ödül birden almayı başaran ekip büyük mutluluk yaşarken öğrencileri uzun süredir bu yarışmaya hazırlayan Sedat Ergön “Çok zor şartlarda yarışmaya hazırlandık ve öğrencilerimin muhteşem bir performans sergilediklerini görmek tüm yorgunluklarımızı unutturdu. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

AYAKTA ALKIŞLIYORUM
Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz tüm öğrencileri tebrik ederek; “Sergilenen bu büyük emeğin mimarı Sedat arkadaşım başta olmak üzere harika performans sergileyen tüm öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum. İmkan tanındığında ne kadar güzel işler yapılabileceğini bir kez daha gösteren şu kocaman ekibi ayakta alkışlıyorum” dedi.

Oyunun Adı: Yeşilçam          
Oyunun Yazarı:  Uğur Saatçi     
Oyunun Konusu: Dönemin Aktrislerinden Lalifer’e aşık olan Arif, kendi filmini çekmeye karar verir. Böylelikle Lalifer’e ulaşacaktır. Filmi çekmek için gerekli parası ve tecrübesi olmayan Arif’in Aktrist kahvesine gitmesiyle şansı yaver gider. Planda olmayan aksilikler ile birlikte yine de çekilir. Ama nasıl?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.