KOCAELİ'DE YÜZLERCE ŞÜPHELİ YAKALANDI

Asayiş 06.06.2023 - 14:42, Güncelleme: 06.06.2023 - 14:42
 

KOCAELİ'DE YÜZLERCE ŞÜPHELİ YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen operasyonlarda sadece Mayıs ayı içinde çeşitli suçlardan aranan 630 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yaptığı açıklama: ''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; haklarında adli makamlar tarafından arama kararı verilen şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen Huzur ve Güven uygulamaları ile Yol Kontrol ve Aramalarında, 2023 yılı Mayıs ayı içerisinde (190.230) şahıs sorgulanmış, çeşitli suçlardan aranan (630) şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, (45) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen operasyonlarda sadece Mayıs ayı içinde çeşitli suçlardan aranan 630 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi

İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yaptığı açıklama:

''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; haklarında adli makamlar tarafından arama kararı verilen şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen Huzur ve Güven uygulamaları ile Yol Kontrol ve Aramalarında, 2023 yılı Mayıs ayı içerisinde (190.230) şahıs sorgulanmış, çeşitli suçlardan aranan (630) şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, (45) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine konulmuştur.

Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.