KOCAELİ'DE YÜREKLERİ YAKAN KAZA!

Güncel 02.12.2021 - 02:35, Güncelleme: 02.12.2021 - 10:15
 

KOCAELİ'DE YÜREKLERİ YAKAN KAZA!

KOCAELİ HABERİ
İzmit Kandıra karayolu üzerinde seyir halinde olan 41 RR 510 plakalı otomobilin, yol kenarında park halinde bulunan kamyona çarpması sonucu meydan gelen feci trafik kazasında otomobilin içindeki 3 genç yaşamını yitirdi.  Otomobil sürsücüsü Ahmet Macit ve beraberindeki Sevban Tuna Sarı ve Emirhan Tural'ın hayatını kaybettiği kaza haberi, İzmit'te büyük bir üzüntü oluştururken kaza ihbarı üzerine üzerine olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kamyonun altına sıkışan otomobili uzun bir müdahale sonrası çıkarabildi. Polis ve sağlık ekiplerininde itfaiyenin müdahalesin eşlik ettiği kazada sürücü Ahmet Macit ile  Sevban Tuna Sarı ve Emirhan Tural kaza anında hayatını kaybetti. foto:Kocaeli İtfaiye 112
KOCAELİ HABERİ

İzmit Kandıra karayolu üzerinde seyir halinde olan 41 RR 510 plakalı otomobilin, yol kenarında park halinde bulunan kamyona çarpması sonucu meydan gelen feci trafik kazasında otomobilin içindeki 3 genç yaşamını yitirdi. 

Otomobil sürsücüsü Ahmet Macit ve beraberindeki Sevban Tuna Sarı ve Emirhan Tural'ın hayatını kaybettiği kaza haberi, İzmit'te büyük bir üzüntü oluştururken kaza ihbarı üzerine üzerine olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kamyonun altına sıkışan otomobili uzun bir müdahale sonrası çıkarabildi.

Polis ve sağlık ekiplerininde itfaiyenin müdahalesin eşlik ettiği kazada sürücü Ahmet Macit ile  Sevban Tuna Sarı ve Emirhan Tural kaza anında hayatını kaybetti.

foto:Kocaeli İtfaiye 112

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.