KOCAELİ'DE YÜKLÜ MİKTARDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş 02.06.2023 - 17:39, Güncelleme: 02.06.2023 - 17:39
 

KOCAELİ'DE YÜKLÜ MİKTARDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda Mayıs ayında 28 Adet Tabanca, 10 Adet Tüfek, bu silahlara ait muhtelif cins ve miktarda fişek ele geçirildi İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yaptığı yazılı açıklama: ''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, suç ve suçlularla mücadele ile suç eşyalarının ele geçirilmesi kapsamında, 2023 yılı Mayıs ayında yapılan operasyonlar ve asayiş uygulamaları ile yol kontrol ve aramalarında; (28) Adet Tabanca, (10) Adet Tüfek, bu silahlara ait muhtelif cins ve miktarda fişek ele geçirilmiştir. Ele geçirilen silah ve mühimmat ile ilgili olarak şüpheli (17) şahıs hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılmış olup, (1) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda Mayıs ayında 28 Adet Tabanca, 10 Adet Tüfek, bu silahlara ait muhtelif cins ve miktarda fişek ele geçirildi

İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yaptığı yazılı açıklama:

''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, suç ve suçlularla mücadele ile suç eşyalarının ele geçirilmesi kapsamında, 2023 yılı Mayıs ayında yapılan operasyonlar ve asayiş uygulamaları ile yol kontrol ve aramalarında; (28) Adet Tabanca, (10) Adet Tüfek, bu silahlara ait muhtelif cins ve miktarda fişek ele geçirilmiştir. Ele geçirilen silah ve mühimmat ile ilgili olarak şüpheli (17) şahıs hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılmış olup, (1) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine konulmuştur.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.