KOCAELİ'DE YAKALANDILAR

Asayiş 08.04.2023 - 11:47, Güncelleme: 08.04.2023 - 11:47
 

KOCAELİ'DE YAKALANDILAR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nın düzensiz göçü engellemeye yönelik yaptığı kontrollerde bir tırın içerisinde 75 kaçak göçmen yakalandı. İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yazılı açıklaması: ''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Göçmen Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, 06 Nisan 2023 tarihinde Kartepe ilçesinde (1) tırın dorsesinde yapılan kontrolde, toplam (75) düzensiz göçmen yakalanmıştır. Olaya karışan şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir.''  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nın düzensiz göçü engellemeye yönelik yaptığı kontrollerde bir tırın içerisinde 75 kaçak göçmen yakalandı.

İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yazılı açıklaması:

''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Göçmen Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, 06 Nisan 2023 tarihinde Kartepe ilçesinde (1) tırın dorsesinde yapılan kontrolde, toplam (75) düzensiz göçmen yakalanmıştır. Olaya karışan şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir.''
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.