KOCAELİ'DE YAKALANDI

Asayiş 28.04.2023 - 06:24, Güncelleme: 28.04.2023 - 06:24
 

KOCAELİ'DE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Tarihi Eser Kaçakçılığı suçlarının önlenmesi kapsamında, 26.04.2023 tarihinde, İzmit ilçesinde icra edilen operasyon neticesinde, bir şahsın üzerinde, aracında ve ikametinde yapılan aramada, (345) adet Roma ve Bizans dönemlerine ait sikke,  (115) adet tarihi obje (hac, yüzük, mühür, küpe ve süs eşyası vb.), (2) adet dedektör  ve (2) adet kazma olmak üzere toplam (460) adet tarihi eser ele geçirilmiş olup, olay ile ilgili şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞ
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Tarihi Eser Kaçakçılığı suçlarının önlenmesi kapsamında, 26.04.2023 tarihinde, İzmit ilçesinde icra edilen operasyon neticesinde, bir şahsın üzerinde, aracında ve ikametinde yapılan aramada, (345) adet Roma ve Bizans dönemlerine ait sikke,  (115) adet tarihi obje (hac, yüzük, mühür, küpe ve süs eşyası vb.), (2) adet dedektör  ve (2) adet kazma olmak üzere toplam (460) adet tarihi eser ele geçirilmiş olup, olay ile ilgili şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.