KOCAELİ'DE TERÖR OPERASYONU

Asayiş 20.02.2023 - 19:05, Güncelleme: 20.02.2023 - 19:05
 

KOCAELİ'DE TERÖR OPERASYONU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca terörle mücadele kapsamında yapılan operasyonda, Derince ilçesinde terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen bir şahıs tutuklandı İşte Kocaeli Valiliği'ni konuya dair yazılı açıklaması: ''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Terörle Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında;  Terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen bir (1) şahıs, Derince ilçesinde icra edilen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıs, adli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor.''
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca terörle mücadele kapsamında yapılan operasyonda, Derince ilçesinde terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen bir şahıs tutuklandı

İşte Kocaeli Valiliği'ni konuya dair yazılı açıklaması:

''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Terörle Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında;  Terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen bir (1) şahıs, Derince ilçesinde icra edilen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıs, adli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.