KOCAELİ'DE PKK OPERASYONU

Asayiş 15.02.2023 - 17:38, Güncelleme: 15.02.2023 - 17:38
 

KOCAELİ'DE PKK OPERASYONU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce terör örgütü propogandası yaptığı tespit edilen şahıslara operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalanırken yüksek miktirda mühimmat ele geçirildi İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yaptığı yazılı açıklama: ''İl Emniyet Müdürlüğümüzce PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün Propagandasını yaptığı tespit edilen (7) şüpheli şahıs 15.02.2023 günü yapılan eş zamanlı operasyon ile yakalanmış, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, 32 adet 9mm tabanca fişeği, 15 adet av fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet sözde örgüt bayrağı, çok sayıda yasaklı yayın ve dijital materyal ele geçirilerek tahkikata başlanmıştır. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce terör örgütü propogandası yaptığı tespit edilen şahıslara operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalanırken yüksek miktirda mühimmat ele geçirildi

İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yaptığı yazılı açıklama:

''İl Emniyet Müdürlüğümüzce PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün Propagandasını yaptığı tespit edilen (7) şüpheli şahıs 15.02.2023 günü yapılan eş zamanlı operasyon ile yakalanmış, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, 32 adet 9mm tabanca fişeği, 15 adet av fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet sözde örgüt bayrağı, çok sayıda yasaklı yayın ve dijital materyal ele geçirilerek tahkikata başlanmıştır.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.