KOCAELİ'DE KAÇAK GÖÇMENLER YAKALANDI

Asayiş 24.02.2023 - 18:36, Güncelleme: 24.02.2023 - 18:36
 

KOCAELİ'DE KAÇAK GÖÇMENLER YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Güvenlik güçlerinin Kocaeli ve bölge illerde yaptığı operasyonlarda 10 kaçak göçmen yakaladı. Yakalanan kaçak göçmenler Kocaeli İl Göç İdaresi Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine gönderilerek buradan da sınırdışı edildi ''İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yaptığı yazılı açıklama: Düzensiz göçle etkin ve kararlı  mücadele çalışmaları kapsamında bölge illerimiz ve Kocaeli'nde güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanarak Kocaeli İl Göç İdaresi Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine teslim edilen 10 düzensiz göçmen 24.02.2023 tarihinde, İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğünce sınır dışı edilerek ülkelerine gönderilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''  
KOCAELİ HABERİ

Güvenlik güçlerinin Kocaeli ve bölge illerde yaptığı operasyonlarda 10 kaçak göçmen yakaladı. Yakalanan kaçak göçmenler Kocaeli İl Göç İdaresi Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine gönderilerek buradan da sınırdışı edildi

''İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yaptığı yazılı açıklama:

Düzensiz göçle etkin ve kararlı  mücadele çalışmaları kapsamında bölge illerimiz ve Kocaeli'nde güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanarak Kocaeli İl Göç İdaresi Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine teslim edilen 10 düzensiz göçmen 24.02.2023 tarihinde, İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğünce sınır dışı edilerek ülkelerine gönderilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.