Kocaeli'de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası sona erdi

Spor 04.06.2023 - 14:00, Güncelleme: 04.06.2023 - 14:00
 

Kocaeli'de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası sona erdi

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'de ilk kez düzenlenen Türkiye Motosurf Şampiyonası'nın 1'inci ayak yarışları sona erdi Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gereçkelştirilen jetsurf ilk olma özelliğine sahip ve 4 ayaktan oluşan Türkiye Motosurf Şampiyonası’nın ilk ayağı id. Zorlu geçen 4 yarış sonucunda Murat Yorgancılar birinci, İsmail Kaptanoğlu ikinci, Deniz Özkardeş ise üçüncü oldu. SPORCU AİLELERİ VE VATANDAŞLAR İZLEDİ Ülkemizde ilk kez Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde organize edilen ve çekişmeli geçen yarışlar sırasında jetsurf’dan düşen sporcular oldu. Parkurda görevliler diğer sporcuları uyarıp herhangi bir kaza yaşanması için sarı bayrak açıp, düşen sporculara yardım etti. Sekapark Uçurtma Tepesi sahilindeki yarışları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Büyükşehir Spor Şube Müdürü Alparslan Arslan, sporcu aileleri ve çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'de ilk kez düzenlenen Türkiye Motosurf Şampiyonası'nın 1'inci ayak yarışları sona erdi

Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gereçkelştirilen jetsurf ilk olma özelliğine sahip ve 4 ayaktan oluşan Türkiye Motosurf Şampiyonası’nın ilk ayağı id. Zorlu geçen 4 yarış sonucunda Murat Yorgancılar birinci, İsmail Kaptanoğlu ikinci, Deniz Özkardeş ise üçüncü oldu.

SPORCU AİLELERİ VE VATANDAŞLAR İZLEDİ
Ülkemizde ilk kez Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde organize edilen ve çekişmeli geçen yarışlar sırasında jetsurf’dan düşen sporcular oldu. Parkurda görevliler diğer sporcuları uyarıp herhangi bir kaza yaşanması için sarı bayrak açıp, düşen sporculara yardım etti. Sekapark Uçurtma Tepesi sahilindeki yarışları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Büyükşehir Spor Şube Müdürü Alparslan Arslan, sporcu aileleri ve çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.