KOCAELİ'DE DENİZE ÇELENK BIRAKILDI

Güncel 05.06.2023 - 14:47, Güncelleme: 05.06.2023 - 14:47
 

KOCAELİ'DE DENİZE ÇELENK BIRAKILDI

KOCAELİ HABERİ
5 Haziran Dünya Çevre Günü ile başlayan Türkiye Çevre Haftası kapsamında ilk program Kocaeli Kongre Merkezinde yapıldı 5 Haziran Dünya Çevre Günü ile başlayan Türkiye Çevre Haftası kapsamında Kocaeli’nde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. “Temiz Deniz, Temiz Dünya” sloganıyla gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Büyükakın, “Biz sizlere daha temiz bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. İzmit Körfezimizden 8 milyon ton çamur temizleyeceğiz” dedi.  ÇELENK TÖRENİ Çevre Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü programı bu yıl “Temiz Deniz Temiz Dünya” sloganıyla kutlanmaya başladı. 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında ilk program İzmit Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Programda Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mesut Önem, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Ardından Seka Park Uçurtma tepesine geçildi. Seka Park iskelesinden ikinci çelenk İzmit Körfezine bırakıldı.  PROTOKOL TÖRENDE 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında son program Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.
KOCAELİ HABERİ

5 Haziran Dünya Çevre Günü ile başlayan Türkiye Çevre Haftası kapsamında ilk program Kocaeli Kongre Merkezinde yapıldı

5 Haziran Dünya Çevre Günü ile başlayan Türkiye Çevre Haftası kapsamında Kocaeli’nde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. “Temiz Deniz, Temiz Dünya” sloganıyla gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Büyükakın, “Biz sizlere daha temiz bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. İzmit Körfezimizden 8 milyon ton çamur temizleyeceğiz” dedi.

 ÇELENK TÖRENİ
Çevre Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü programı bu yıl “Temiz Deniz Temiz Dünya” sloganıyla kutlanmaya başladı. 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında ilk program İzmit Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Programda Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mesut Önem, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Ardından Seka Park Uçurtma tepesine geçildi. Seka Park iskelesinden ikinci çelenk İzmit Körfezine bırakıldı.

 PROTOKOL TÖRENDE
5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında son program Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.