KOCAELİ'DE DALGIÇ POLİSLER TARAFINDAN KISKIVRAK YAKALANDILAR

Asayiş 01.06.2023 - 18:45, Güncelleme: 01.06.2023 - 18:52
 

KOCAELİ'DE DALGIÇ POLİSLER TARAFINDAN KISKIVRAK YAKALANDILAR

KOCAELİ HABERİ
Avlanması yasak olan kum midyesi avına çıkan 4 şahıs Kocaeli'de dalgıç polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yaptığı açıklama: ''Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda,31.05.2023 günü 14.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı Kuş Cenneti civarında yasak yerde yasak kum midyesi avı yapan şahısların olduğu bilgisinin edinilmesi üzerine, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Dalgıçlar tarafından 4 şahıs yakalanmıştır.Yakalanan B.P., M.S., E.Y. ve M.P.  isimli şahıslara, 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununa Muhalefet  gereğince gerekli idari işlem yapılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımızın yanında denizimizde bulunan bitki ve hayvanlar ile ekolojik dengenin, halk sağlığının korunmasına yönelik çalışmalar da yapmaktayız.     Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''
KOCAELİ HABERİ

Avlanması yasak olan kum midyesi avına çıkan 4 şahıs Kocaeli'de dalgıç polisler tarafından kıskıvrak yakalandı.

İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yaptığı açıklama:

''Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda,31.05.2023 günü 14.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı Kuş Cenneti civarında yasak yerde yasak kum midyesi avı yapan şahısların olduğu bilgisinin edinilmesi üzerine, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Dalgıçlar tarafından 4 şahıs yakalanmıştır.Yakalanan B.P., M.S., E.Y. ve M.P.  isimli şahıslara, 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununa Muhalefet  gereğince gerekli idari işlem yapılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımızın yanında denizimizde bulunan bitki ve hayvanlar ile ekolojik dengenin, halk sağlığının korunmasına yönelik çalışmalar da yapmaktayız.    

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.