Kocaeli'de 55 Amatör Spor Kulübüne 7.830.000 Lira Maddi Destek

Spor 04.05.2023 - 11:22, Güncelleme: 04.05.2023 - 11:22
 

Kocaeli'de 55 Amatör Spor Kulübüne 7.830.000 Lira Maddi Destek

KOCAELİ HABERİ
Amatör Spor Kulüplerine Yedi Milyon Sekiz Yüz Otuz Bin TL Nakdi Yardım Yapıldı Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri Ayni ve Nakdi Yardım Dağıtımı Vali Seddar Yavuz'un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından; 81 il’de faaliyet gösteren ve yardım kriterleri taşıyan Amatör Spor kulüplerine nakdi ve ayni yardımlar bugün düzenlenen tören ile hak sahiplerine verildi.  İlimizin de içerisinde bulunduğu 6 il’e canlı bağlantının yapıldığı programda; Vali Seddar Yavuz, Vali Yardımcısı Ali Ada, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri,  Kulüp Başkanları, Sporcular yer aldı. Vali Seddar Yavuz "Bugün 355 Spor Kulübümüze 7.830.000 Lira Maddi Destek Sağladık" dedi ve konuşmasın şöyle devam etti; "Amatör spor kulüplerine hükümetimizin desteği her yıl artarak devam devam ediyor diyerek sözlerine devam eden Vali Yavuz: “Yine bugün bu vesileyle Sayın Bakanımızın da online olarak katılımıyla 355 spor kulübümüze 7.830.000 lira civarında bir desteği sağlamış olacağız. İnanıyorum ki bu destek artarak önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Siz değerli spor kulübü yöneticilerine özellikle fedakârca çalışmalarınız vesilesiyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyük bir fedakârlık ve büyük bir özveriyle, gayretle sporcuları buluyor, bunları yetiştiriyor ve Türk sporuna armağan ediyorsunuz. Sizlerle çeşitli vesilelerle bir araya geldik ve kıymetli başkanımızla da istişare halindeyiz. Sizleri seviyoruz, güveniyoruz, inanıyoruz, yolunuz bahtınız açık olsun, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”  Konuşmaların ardından program; Vali Yavuz’un temsili olarak 10 kulüp yönetimi ile Olimpiyat sporcularımızın içinde bulunduğu ekibe sembolik çeklerini vermesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.   
KOCAELİ HABERİ

Amatör Spor Kulüplerine Yedi Milyon Sekiz Yüz Otuz Bin TL Nakdi Yardım Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri Ayni ve Nakdi Yardım Dağıtımı Vali Seddar Yavuz'un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından; 81 il’de faaliyet gösteren ve yardım kriterleri taşıyan Amatör Spor kulüplerine nakdi ve ayni yardımlar bugün düzenlenen tören ile hak sahiplerine verildi. 

İlimizin de içerisinde bulunduğu 6 il’e canlı bağlantının yapıldığı programda; Vali Seddar Yavuz, Vali Yardımcısı Ali Ada, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri,  Kulüp Başkanları, Sporcular yer aldı.

Vali Seddar Yavuz "Bugün 355 Spor Kulübümüze 7.830.000 Lira Maddi Destek Sağladık" dedi ve konuşmasın şöyle devam etti;

"Amatör spor kulüplerine hükümetimizin desteği her yıl artarak devam devam ediyor diyerek sözlerine devam eden Vali Yavuz: “Yine bugün bu vesileyle Sayın Bakanımızın da online olarak katılımıyla 355 spor kulübümüze 7.830.000 lira civarında bir desteği sağlamış olacağız. İnanıyorum ki bu destek artarak önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Siz değerli spor kulübü yöneticilerine özellikle fedakârca çalışmalarınız vesilesiyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyük bir fedakârlık ve büyük bir özveriyle, gayretle sporcuları buluyor, bunları yetiştiriyor ve Türk sporuna armağan ediyorsunuz. Sizlerle çeşitli vesilelerle bir araya geldik ve kıymetli başkanımızla da istişare halindeyiz. Sizleri seviyoruz, güveniyoruz, inanıyoruz, yolunuz bahtınız açık olsun, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” 

Konuşmaların ardından program; Vali Yavuz’un temsili olarak 10 kulüp yönetimi ile Olimpiyat sporcularımızın içinde bulunduğu ekibe sembolik çeklerini vermesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.