KOCAELİ VALİLİĞİNDEN UYARI GELDİ

Güncel 02.06.2023 - 17:18, Güncelleme: 02.06.2023 - 17:18
 

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN UYARI GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Bölgemizde Yerel Kuvvetli ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; 03.06.2023 Cumartesi günü ilk saatlerden başlayarak öğlen 12:00’ye kadar etkili olacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların  Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevreleri ile İstanbul'un Anadolu yakasında ve boğaz çevresinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir. Ani Sel - Su Baskını - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Bölgemizde Yerel Kuvvetli ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

03.06.2023 Cumartesi günü ilk saatlerden başlayarak öğlen 12:00’ye kadar etkili olacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların  Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevreleri ile İstanbul'un Anadolu yakasında ve boğaz çevresinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir.

Ani Sel - Su Baskını - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.