KOCAELİ VALİLİĞİNDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ

Yaşam 11.03.2024 - 22:42, Güncelleme: 11.03.2024 - 22:50
 

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valiliğinin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri ile bir araya gelen Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ilk oruçlarını onlarla birlikte açtılar. Kocaeli Valiliğinin Şehit Aileleri ve Gaziler için verdiği iftar yemeğine başta Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli milletvekilleri, askeri ve sivil bürokratlar ile STK temsilcileri olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağladı.. Vali Seddar Yavuz bu anlamlı iftar yemeğini sosyal medyadan "İlk iftarımızı şehitlerimizin emanetleri aileleri ve kahraman gazilerimizle yaptık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet , gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valiliğinin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri ile bir araya gelen Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ilk oruçlarını onlarla birlikte açtılar.

Kocaeli Valiliğinin Şehit Aileleri ve Gaziler için verdiği iftar yemeğine başta Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli milletvekilleri, askeri ve sivil bürokratlar ile STK temsilcileri olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağladı..

Vali Seddar Yavuz bu anlamlı iftar yemeğini sosyal medyadan "İlk iftarımızı şehitlerimizin emanetleri aileleri ve kahraman gazilerimizle yaptık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet , gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.