KOCAELİ VALİLİĞİNDEN DUYURU

Güncel 02.09.2023 - 16:47, Güncelleme: 02.09.2023 - 16:47
 

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN DUYURU

KOCAEL, HABERİ
(İOKBS) İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI NEDENİYLE  İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNİN AÇIK OLACAKTIR Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce (İOKBS) İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı  03 Eylül 2023 Pazar günü yapılacaktır. Sınava katılacak adaylardan Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için "Sınav Giriş Belgesi" ile 1 (bir) adet fotoğrafını yanında getirenlere yeni Kimlik Kartı düzenleninceye kadar geçerli olmak üzere "Geçici Kimlik Belgesi" vermek üzere, 03 Eylül 2023 Pazar günü 07:30-12:30 saatleri arasında İlçe Nüfus Müdürlükleri açık bulundurulacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAEL, HABERİ

(İOKBS) İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI NEDENİYLE  İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNİN AÇIK OLACAKTIR

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce (İOKBS) İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı  03 Eylül 2023 Pazar günü yapılacaktır.

Sınava katılacak adaylardan Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için "Sınav Giriş Belgesi" ile 1 (bir) adet fotoğrafını yanında getirenlere yeni Kimlik Kartı düzenleninceye kadar geçerli olmak üzere "Geçici Kimlik Belgesi" vermek üzere, 03 Eylül 2023 Pazar günü 07:30-12:30 saatleri arasında İlçe Nüfus Müdürlükleri açık bulundurulacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.