Kocaeli Şehir Hastanesi için SH3 sefere başlıyor

Güncel 04.06.2023 - 12:47, Güncelleme: 04.06.2023 - 12:47
 

Kocaeli Şehir Hastanesi için SH3 sefere başlıyor

KOCAELİ HABERİ
Yapımı tamamlanan ve nisan ayında hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için Büyükşehir Belediyesi, yeni bir hattı daha hizmete alıyor. Bu kapsamda kurulan SH3 Pazartesi günü seferlerine başlıyor.  PAZARTESİ GÜNÜ SEFERLER BAŞLIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nisan ayının ilk haftasında hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için ulaşım planlarını düzenlemeye devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığınca şehir hastanesi için 8 yeni hat kuruldu. Bu kapsamda kurulan SH3 05 Haziran Pazartesi günü seferlerine başlıyor.  SH3 Tavşantepe – Şehir Hastanesi SH3 Gidiş Güzergahı Tavşantepe Caddesi, Dilek Sokak, Ata Sokak, Gülcanlar Sokak, Okan Sokak, Demir Sokak, Cephanelik, Kocaeli Şehir Hastanesi  SH3 Dönüş Güzergahı Kocaeli Şehir Hastanesi, Cephanelik, Demir Sokak, Okan Sokak, Gülcanlar Sokak, Ata Sokak, Dilek Sokak, Tavşantepe Caddesi.
KOCAELİ HABERİ

Yapımı tamamlanan ve nisan ayında hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için Büyükşehir Belediyesi, yeni bir hattı daha hizmete alıyor. Bu kapsamda kurulan SH3 Pazartesi günü seferlerine başlıyor.

 PAZARTESİ GÜNÜ SEFERLER BAŞLIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nisan ayının ilk haftasında hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için ulaşım planlarını düzenlemeye devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığınca şehir hastanesi için 8 yeni hat kuruldu. Bu kapsamda kurulan SH3 05 Haziran Pazartesi günü seferlerine başlıyor.

 SH3 Tavşantepe – Şehir Hastanesi SH3 Gidiş Güzergahı
Tavşantepe Caddesi, Dilek Sokak, Ata Sokak, Gülcanlar Sokak, Okan Sokak, Demir Sokak, Cephanelik, Kocaeli Şehir Hastanesi

 SH3 Dönüş Güzergahı
Kocaeli Şehir Hastanesi, Cephanelik, Demir Sokak, Okan Sokak, Gülcanlar Sokak, Ata Sokak, Dilek Sokak, Tavşantepe Caddesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.