KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Sağlık 03.04.2023 - 21:34, Güncelleme: 03.04.2023 - 21:34
 

KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bugün itibariyle hizmete giren ve hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesinde vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetleri ve işleyişi yerinde gözlemlemek üzere incelemelerde bulundu. Beraberindeki heyet ile birlikte birimleri tek tek gezen ve hizmet akışını yerinde inceleyen Pehlevan, sağlık hizmetinden yararlanan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca görevli sağlık personellerine de çalışmalarında kolaylıklar diledi. Sağlıkta mükemmeliyet merkezleri olan Şehir Hastanelerin ilimizden hizmete başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirten Pehlevan bu büyük sağlık yatırımın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti. Vatandaşların daha iyi koşullarda modern ve teknolojik cihazlarla sağlık hizmetinden yararlanacağını belirtti.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bugün itibariyle hizmete giren ve hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesinde vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetleri ve işleyişi yerinde gözlemlemek üzere incelemelerde bulundu.

Beraberindeki heyet ile birlikte birimleri tek tek gezen ve hizmet akışını yerinde inceleyen Pehlevan, sağlık hizmetinden yararlanan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca görevli sağlık personellerine de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Sağlıkta mükemmeliyet merkezleri olan Şehir Hastanelerin ilimizden hizmete başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirten Pehlevan bu büyük sağlık yatırımın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti. Vatandaşların daha iyi koşullarda modern ve teknolojik cihazlarla sağlık hizmetinden yararlanacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.