KOCAELİ POLİSİ ONLARA NEFES ALDIRMADI

Asayiş 28.02.2023 - 10:29, Güncelleme: 28.02.2023 - 10:29
 

KOCAELİ POLİSİ ONLARA NEFES ALDIRMADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğümüzce 20.02.2023 ile 26.02.2023 tarihleri arasında suçun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; ⦁ 20 adet Tabanca, ⦁ 3 adet Kurusıkı Tabanca, ⦁ 2 adet Av Tüfeği, ⦁ 24 adet Kesici/Delici Alet ele geçirilerek şüpheliler hakkında gerekli adli ve idari  işlemler yapılmış olup, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğümüzce 20.02.2023 ile 26.02.2023 tarihleri arasında suçun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

⦁ 20 adet Tabanca,
⦁ 3 adet Kurusıkı Tabanca,
⦁ 2 adet Av Tüfeği,
⦁ 24 adet Kesici/Delici Alet
ele geçirilerek şüpheliler hakkında gerekli adli ve idari  işlemler yapılmış olup, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.