KOCAELİ ÖNEM PROJESİNDE BULUŞTU

Eğitim-Kültür-Sanat 16.06.2023 - 04:45, Güncelleme: 16.06.2023 - 04:45
 

KOCAELİ ÖNEM PROJESİNDE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz öncülüğünde ve Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 6 Eylül 2021’de başlayan, ilimiz genelinde öğrenim görmekte olan ve belirlenen özel nedenlerden en az birine sahip olan çocuklara yönelik düzenlenen Kocaeli ÖNEM Projesi Üçüncü Uygulama Dönem Sonu Galası, Vali Seddar Yavuz, İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve il protokolünün de katılımıyla gerçekleştirildi. Kocaeli resmi protokolü ve belediye başaknalrının da katılımıyla gerçekleştirilen programda öğrencilerin hazırladığı mehter takımı, koro, halk oyunları ve çok sesli müzik gösterisi ile coşkulu ve keyifli bir etkinlik oldu.. ÖNEM projesine katkı sağlayan öğretmenler ile hamilik sorumluluğunu üstlenenlere Vali Seddar Yavuz tarafından teşekkür belgesi takdim edilerek program, anı fotoğrafıyla sonlandırıldı. 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz öncülüğünde ve Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 6 Eylül 2021’de başlayan, ilimiz genelinde öğrenim görmekte olan ve belirlenen özel nedenlerden en az birine sahip olan çocuklara yönelik düzenlenen Kocaeli ÖNEM Projesi Üçüncü Uygulama Dönem Sonu Galası, Vali Seddar Yavuz, İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve il protokolünün de katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli resmi protokolü ve belediye başaknalrının da katılımıyla gerçekleştirilen programda öğrencilerin hazırladığı mehter takımı, koro, halk oyunları ve çok sesli müzik gösterisi ile coşkulu ve keyifli bir etkinlik oldu..

ÖNEM projesine katkı sağlayan öğretmenler ile hamilik sorumluluğunu üstlenenlere Vali Seddar Yavuz tarafından teşekkür belgesi takdim edilerek program, anı fotoğrafıyla sonlandırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.