KOCAELİ O HİZMETE KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Sağlık 29.09.2022 - 05:10, Güncelleme: 29.09.2022 - 05:10
 

KOCAELİ O HİZMETE KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

KOCAELİ HABERİ
Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihale edilen Erişkin Arındırma Merkezi ve Çocuk-Ergen Arındırma Merkezi binası Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu.. Vali Yavuz ve beraberindeki heyete, Kocael İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından çalışmalar ve gelinen son durum hakkında bilgi verildi. İncelemelerde Vali Yavuz'a KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve KOÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk eşlik etti. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan "Merkez tamamlandığında Kocaeli'deki sağlık hizmetlerine önemli ölçüde katkı sağlayacak" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihale edilen Erişkin Arındırma Merkezi ve Çocuk-Ergen Arındırma Merkezi binası Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu..

Vali Yavuz ve beraberindeki heyete, Kocael İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından çalışmalar ve gelinen son durum hakkında bilgi verildi.

İncelemelerde Vali Yavuz'a KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve KOÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk eşlik etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan "Merkez tamamlandığında Kocaeli'deki sağlık hizmetlerine önemli ölçüde katkı sağlayacak" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.