Kocaeli Fahri Konsolosu Topaloğlu'ndan tepki; ‘’En yobaz dinci teröristler”

Dünya 16.10.2023 - 05:26, Güncelleme: 16.10.2023 - 05:26
 

Kocaeli Fahri Konsolosu Topaloğlu'ndan tepki; ‘’En yobaz dinci teröristler”

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
28 Kasım 2020 tarihinde iki ülke Cumhurbaşkanlığının onayı ile Bosna Hersek’in Kocaeli fahri konsolosu olan Hasan Topaloğlu, İsrail’i dünyanın en en yobaz ve kökten dinci terörist gaspçı devleti ilan etti. Bosna Hersek’te 2003 yılında faaliyete başlayan Uluslararası Saraybosna Üniversitesinin kurucu vakfı Saraybosna Eğitim Geliştirme Vakfının (SEDEF) başkanı iş adamı Hasan Topaloğlu, Kocaeli’nin fahri konsolosu olmuştu. Gebze Belediyesi başta olmak üzere çok sayıda il ve ilçe belediyelerinin çevre temizlik işlerini üstlenmiş olan EVRA Grup Yönetim kurulu başkanı Hasan Topaloğlu, İsrail’in Filistin halıkan karşı uygulamış olduğu saldırılar karşısında sosyal medyadan gösterdiği tepkide şu ifadeler yer verdi; “Dünyanın en yobaz ve kökten dinci terörist gaspçı devleti israil’in Gazze’ye kara harekatı başlatacağını söyledi. Bu  kara harekatı  Allah’ın izni ile tarih boyunca bir çok defa azgınlıklarından dolayı yok olmalarının bir kez ve son defa daha tecellisi ile son bulacaktır. Kahrol İsrail”
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

28 Kasım 2020 tarihinde iki ülke Cumhurbaşkanlığının onayı ile Bosna Hersek’in Kocaeli fahri konsolosu olan Hasan Topaloğlu, İsrail’i dünyanın en en yobaz ve kökten dinci terörist gaspçı devleti ilan etti.

Bosna Hersek’te 2003 yılında faaliyete başlayan Uluslararası Saraybosna Üniversitesinin kurucu vakfı Saraybosna Eğitim Geliştirme Vakfının (SEDEF) başkanı iş adamı Hasan Topaloğlu, Kocaeli’nin fahri konsolosu olmuştu.

Gebze Belediyesi başta olmak üzere çok sayıda il ve ilçe belediyelerinin çevre temizlik işlerini üstlenmiş olan EVRA Grup Yönetim kurulu başkanı Hasan Topaloğlu, İsrail’in Filistin halıkan karşı uygulamış olduğu saldırılar karşısında sosyal medyadan gösterdiği tepkide şu ifadeler yer verdi;

“Dünyanın en yobaz ve kökten dinci terörist gaspçı devleti israil’in Gazze’ye kara harekatı başlatacağını söyledi. Bu  kara harekatı  Allah’ın izni ile tarih boyunca bir çok defa azgınlıklarından dolayı yok olmalarının bir kez ve son defa daha tecellisi ile son bulacaktır. Kahrol İsrail”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.