KOCAELİ BÖYLE DÜĞÜN GÖRMEDİ; eski ve yeni herkes oradaydı..

Magazin - Cemiyet 23.10.2022 - 23:21, Güncelleme: 23.10.2022 - 23:21
 

KOCAELİ BÖYLE DÜĞÜN GÖRMEDİ; eski ve yeni herkes oradaydı..

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl İştişare Kurulu Üyesi ve, Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Macit Haldız’ın Kızı Betül Haldız ve Yusuf Likoğlu bu akşam yaşamlarını birleştirirken, Kocaeli'nin eski valileri ve yeni valsinin yansıra çok sayıda tanınmış siyasetçi ve davetli düğün merasimine katılım sağlayarak mutluluklarını paylaştılar.. Genç çiftin nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın gerçekleştirirken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eski Kocaeli valileri Gökhan Sözer, Erdal Ata, Ercan Topaca, Hasan Basri Güzeloğlu, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve Diyarbakır eski valisi Munir Karaloğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, eski Orman Bakanı Osman Pepe, eski Sanayi Bakanı Nihat Ergün, eski başbakan yardımcısı ve Kocaelimilletvekili Fikri Işık, Ak Parti Kocael  illetvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, KOÜ eski rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuğlu ile Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu nikah akitlerine şahitlik ettiler..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl İştişare Kurulu Üyesi ve, Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Macit Haldız’ın Kızı Betül Haldız ve Yusuf Likoğlu bu akşam yaşamlarını birleştirirken, Kocaeli'nin eski valileri ve yeni valsinin yansıra çok sayıda tanınmış siyasetçi ve davetli düğün merasimine katılım sağlayarak mutluluklarını paylaştılar..

Genç çiftin nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın gerçekleştirirken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eski Kocaeli valileri Gökhan Sözer, Erdal Ata, Ercan Topaca, Hasan Basri Güzeloğlu, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve Diyarbakır eski valisi Munir Karaloğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, eski Orman Bakanı Osman Pepe, eski Sanayi Bakanı Nihat Ergün, eski başbakan yardımcısı ve Kocaelimilletvekili Fikri Işık, Ak Parti Kocael  illetvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, KOÜ eski rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuğlu ile Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu nikah akitlerine şahitlik ettiler..
Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.