Kocaeli Acil Durum Merkezi’nde geçici kabul süreci başladı

Güncel 30.04.2023 - 09:53, Güncelleme: 30.04.2023 - 09:53
 

Kocaeli Acil Durum Merkezi’nde geçici kabul süreci başladı

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir, olası bir afette merkezi bir yönetim için Acil Durum Merkezi kurdu. 17 Ağustos 1999 yılında asrın felaketini yaşayan Kocaeli’nin afete hazır bir şehir olması için Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.  GEÇİCİ KABUL SÜRECİ Ocak ayı içerisinde temeli atılan Acil Durum Merkezi prefabrik bir yapı olarak inşa edildi. Ekipler, prefabrik yapıda tüm imalatları tamamladı. Olası afet durumlarında AFAD tarafından kullanılacak olan Acil Durum Merkezi’nde geçici kabul aşamasına geçildi.  MERKEZ ÜSSÜ OLACAK Acil Durum Merkezi içerisinde 4 adet ofis, eğitim salonu, mutfak, depo, kış bahçesi, lavabolar ve soyunma odası yer alıyor. Merkez acil durumlarda yönetim merkez üssü olarak kullanılacak.
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir, olası bir afette merkezi bir yönetim için Acil Durum Merkezi kurdu. 17 Ağustos 1999 yılında asrın felaketini yaşayan Kocaeli’nin afete hazır bir şehir olması için Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. 

GEÇİCİ KABUL SÜRECİ
Ocak ayı içerisinde temeli atılan Acil Durum Merkezi prefabrik bir yapı olarak inşa edildi. Ekipler, prefabrik yapıda tüm imalatları tamamladı. Olası afet durumlarında AFAD tarafından kullanılacak olan Acil Durum Merkezi’nde geçici kabul aşamasına geçildi. 

MERKEZ ÜSSÜ OLACAK
Acil Durum Merkezi içerisinde 4 adet ofis, eğitim salonu, mutfak, depo, kış bahçesi, lavabolar ve soyunma odası yer alıyor. Merkez acil durumlarda yönetim merkez üssü olarak kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.