Kızıl Goncalar’ın Zeynep’i gerçek hayattaki haliyle görenleri şaşırttı

Magazin - Cemiyet 24.01.2024 - 05:36, Güncelleme: 24.01.2024 - 05:39
 

Kızıl Goncalar’ın Zeynep’i gerçek hayattaki haliyle görenleri şaşırttı

KOCAELİ HABERİ
‘Kızıl Goncalar’ dizisinde ‘Zeynep’ karakterine hayat veren oyuncu Mina Demirtaş’ın gerçek hayattaki hali görenleri şaşırttı. İlk bölümünden bu yana tarikatlar tarafından hedef gösterilen ve RTÜK'ün ceza verdiği 'Kızıl Goncalar' dizisi dün akşam üçüncü bölümüyle seyirciyle buluştu. Popüler dizi yine reytingde zirveye oturdu. Dizinin hayranları, oyuncuların gerçek hayattaki hallerini de merak ediyor.  Merak edilen oyunculardan biri de 'Zeynep' karakterine hayat veren 19 yaşındaki Mina Demirtaş... 2005 yılında doğan Mina Demirtaş, 2021'de 'Akif' isimli filmle oyunculuk kariyerine başladı. Ardından 'Kabahat' isimli filmle karşımıza çıktı. 2022'de de Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü'nü 'Kabahat' filmiyle Mina Demirtaş'a Caner Cindoruk takdim etmişti.
KOCAELİ HABERİ

‘Kızıl Goncalar’ dizisinde ‘Zeynep’ karakterine hayat veren oyuncu Mina Demirtaş’ın gerçek hayattaki hali görenleri şaşırttı.

İlk bölümünden bu yana tarikatlar tarafından hedef gösterilen ve RTÜK'ün ceza verdiği 'Kızıl Goncalar' dizisi dün akşam üçüncü bölümüyle seyirciyle buluştu. Popüler dizi yine reytingde zirveye oturdu.

Dizinin hayranları, oyuncuların gerçek hayattaki hallerini de merak ediyor.  Merak edilen oyunculardan biri de 'Zeynep' karakterine hayat veren 19 yaşındaki Mina Demirtaş...

2005 yılında doğan Mina Demirtaş, 2021'de 'Akif' isimli filmle oyunculuk kariyerine başladı. Ardından 'Kabahat' isimli filmle karşımıza çıktı.
2022'de de Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü'nü 'Kabahat' filmiyle Mina Demirtaş'a Caner Cindoruk takdim etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.