Kızıl Goncalar dizisinde yeni gelişme

Güncel 18.03.2024 - 09:48, Güncelleme: 18.03.2024 - 09:48
 

Kızıl Goncalar dizisinde yeni gelişme

KOCALEİ HABERİ
NOW’un ilk bölümden itibaren fenomen olan dizisi ‘Kızıl Goncalar’a sezon finaline doğru dizinin seyrini değiştirecek bir karakter girmesi bekleniyor. Kızıl Goncalar dizisinde yeni karakter: Cüneyd'in babası geliyor. NOW’un pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi "Kızıl Goncalar"ın bu akşam 11. Bölümü seyirciyle buluşacak. Ödüllü yönetmen Ömür Atay’ın yönettiği, unutulmaz dizilerin yazarı Necati Şahin’in ise yazdığı dizinin kadrosuna Fani tarikatında tüm dengeleri değiştirecek bir karakter gelecek. Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre diziye Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı Cüneyd karakterinin babası geliyor. Rol için görüşmeler devam ediyor. Oyuncunun karakter için sakal uzatması gerektiği için oyuncu arayışı erken başladı. Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Hazal Türesan, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol’u buluşturan diziye gelecek yeni oyuncunun kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.
KOCALEİ HABERİ

NOW’un ilk bölümden itibaren fenomen olan dizisi ‘Kızıl Goncalar’a sezon finaline doğru dizinin seyrini değiştirecek bir karakter girmesi bekleniyor. Kızıl Goncalar dizisinde yeni karakter: Cüneyd'in babası geliyor.

NOW’un pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi "Kızıl Goncalar"ın bu akşam 11. Bölümü seyirciyle buluşacak. Ödüllü yönetmen Ömür Atay’ın yönettiği, unutulmaz dizilerin yazarı Necati Şahin’in ise yazdığı dizinin kadrosuna Fani tarikatında tüm dengeleri değiştirecek bir karakter gelecek.

Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre diziye Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı Cüneyd karakterinin babası geliyor. Rol için görüşmeler devam ediyor. Oyuncunun karakter için sakal uzatması gerektiği için oyuncu arayışı erken başladı.

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Hazal Türesan, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol’u buluşturan diziye gelecek yeni oyuncunun kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.