Kırım Derneği Gebze 'Yüzyılımdaki Cumhuriyet'i izletti

Güncel 12.11.2023 - 23:08, Güncelleme: 12.11.2023 - 23:08
 

Kırım Derneği Gebze 'Yüzyılımdaki Cumhuriyet'i izletti

KOCAELİ HABERİ
Kırım Derneği Gebze Şubesinde, 12 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel; yapımcı, yönetmen Neşe Sarısoy'un hazırladığı "Yüzyılımdaki Cumhuriyet" isimli belgeselin gösterimi yapıldı. Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi, bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına ithaf edilen "Yüzyılımdaki Cumhuriyet" adlı belgesel gösterimi etkinliğine imza attı. Programa; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kırım Vakfı Başkanı Zafer Karatay, Kırım Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nermin Ekim, yönetmen, yapımcı Neşe Sarısoy Karatay, Dernek eski başkanı Şerife Orak ve Yönetim Kurulu üyesi Recep Orak ile Gebze'de bulunan siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve Gebze'de yaşayan Kırım Tatarları katılım sağladılar.  Kırım Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nermin Ekim'in organizasyonunda gerçekleşen etkinlik, Türk İstiklal Marşı ve Kırım Tatar milli marşı Ant Etkenmen'in okunması ile başladı. Yapımcı ve yönetmen Neşe Sarısoy Karatay, bir sunum yaparak belgesel film hakkında bilgi verdi. Programda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları saygı ve rahmetle anıldı. Filmin izlenmesinin akabinde Kırım Türkleri Derneği yönetimi tarafından Neşe Sarısoy Karatay'a plaket takdim edildi. Program davetlilere kokteyl ikramı ile son buldu.
KOCAELİ HABERİ

Kırım Derneği Gebze Şubesinde, 12 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel; yapımcı, yönetmen Neşe Sarısoy'un hazırladığı "Yüzyılımdaki Cumhuriyet" isimli belgeselin gösterimi yapıldı.

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi, bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına ithaf edilen "Yüzyılımdaki Cumhuriyet" adlı belgesel gösterimi etkinliğine imza attı. Programa; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kırım Vakfı Başkanı Zafer Karatay, Kırım Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nermin Ekim, yönetmen, yapımcı Neşe Sarısoy Karatay, Dernek eski başkanı Şerife Orak ve Yönetim Kurulu üyesi Recep Orak ile Gebze'de bulunan siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve Gebze'de yaşayan Kırım Tatarları katılım sağladılar. 

Kırım Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nermin Ekim'in organizasyonunda gerçekleşen etkinlik, Türk İstiklal Marşı ve Kırım Tatar milli marşı Ant Etkenmen'in okunması ile başladı. Yapımcı ve yönetmen Neşe Sarısoy Karatay, bir sunum yaparak belgesel film hakkında bilgi verdi. Programda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları saygı ve rahmetle anıldı.

Filmin izlenmesinin akabinde Kırım Türkleri Derneği yönetimi tarafından Neşe Sarısoy Karatay'a plaket takdim edildi. Program davetlilere kokteyl ikramı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.