KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A DAVET

Siyaset 20.05.2023 - 07:50, Güncelleme: 20.05.2023 - 07:50
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A DAVET

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Babala tv'de mevzular açık mikrofan programına çıkıyor. Oğuzhan Uğur bu haberi sosyal medyadan "Angara’ya gelmişken program tarihini netleştirmemek olmazdı. Kemal Bey’den onayı bizzat aldım. Bu pazar çekiyoruz. Vatana Millete hayırlı olsun" sözleri ile duyurdu.. Kemal Kılıçdaroğlu'da yine sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Pazar akşamı çekimdeyiz. Salonda ağırlık AK Partili gençlerimizden oluşacakmış. Dolayısıyla yabancı yok, seni de bekleriz. Recep Tayyip Erdogan. Gençlerin önünde mertçe yüzleşelim." çağrsında bulundu..    
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Babala tv'de mevzular açık mikrofan programına çıkıyor.

Oğuzhan Uğur bu haberi sosyal medyadan "Angara’ya gelmişken program tarihini netleştirmemek olmazdı. Kemal Bey’den onayı bizzat aldım. Bu pazar çekiyoruz. Vatana Millete hayırlı olsun" sözleri ile duyurdu..

Kemal Kılıçdaroğlu'da yine sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Pazar akşamı çekimdeyiz. Salonda ağırlık AK Partili gençlerimizden oluşacakmış. Dolayısıyla yabancı yok, seni de bekleriz. Recep Tayyip Erdogan. Gençlerin önünde mertçe yüzleşelim." çağrsında bulundu..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.