KILIÇDAROĞLU 14 MAYIS'TAN ÖNCEKİ SON DURAĞINDA

Gündem 13.05.2023 - 14:39, Güncelleme: 13.05.2023 - 14:39
 

KILIÇDAROĞLU 14 MAYIS'TAN ÖNCEKİ SON DURAĞINDA

KOCAELİ HABERİ
13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin kaderinin belli olacağı seçimden 1 gün önce Ankara'da, Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs'tan önceki son durağı Anıtkabir oldu. Kılıçdaroğlu ve heyeti, elinde karanfillerle Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrine yürüdü. CHP lideri o anları Twitter hesabından "Cesaret eden kazanır. Biz Ata'mızdan öyle öğrendik. Gençlerle birlikte Anıtkabir'deyiz" notuyla paylaştı.
KOCAELİ HABERİ

13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin kaderinin belli olacağı seçimden 1 gün önce Ankara'da, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs'tan önceki son durağı Anıtkabir oldu.

Kılıçdaroğlu ve heyeti, elinde karanfillerle Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrine yürüdü.

CHP lideri o anları Twitter hesabından "Cesaret eden kazanır. Biz Ata'mızdan öyle öğrendik. Gençlerle birlikte Anıtkabir'deyiz" notuyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.