Kaymakam Yüksel Kara'ya Darıcalılardan övgüler yağmaya devam ediyor.

İlçeler 06.11.2023 - 19:27, Güncelleme: 06.11.2023 - 19:27
 

Kaymakam Yüksel Kara'ya Darıcalılardan övgüler yağmaya devam ediyor.

KOCAELİ HABERİ
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'ya Darıcalılardan övgüler yağmaya devam ediyor. Darıcalı Kamil Uysal sosyal medya sayfasından "Halkın İçinden Biri Darıca Kaymakamı Yüksel Kara" başlığı ile Darıcalı yazar Mutlu Kerem Kolcuoğlu'nun kaleme aldığı aşağıdaki yazıyı paylaştı; Türklerde yaklaşık 3500 yıllık asker, 3000 yıllıkta Devlet geleneği vardır. İki Yahudi biraraya gelmiş şirket kurmuş, iki Türk biraraya gelerek devlet kurmuştur. Devletin dirimselliğini sağlayan Devlet adamlarının yanısıra, bürokrasi işlevselliğini sağlayan bürokratlarda sistem içinde başat rol oynarlar. Devlet adamı olmakla sıradan bir bürokrat olmak arasında ki keskin fark ise ilgili makama oturulduktan sonra kendini belli eder. Darıca Kaymakamı sayın Yüksel Kara bir Devlet adamı olarak makama oturduğu günden bugüne kabiliyeti, kapasitesi, basireti ve dirayetiyle alışılmışın dışında bir şahsiyet olduğunu ispatlamış ve halkın büyük sevgi ve taktirini kazanmıştır. Mülki idarenin dışında halkın içine inerek vatandaşla birebir diyolog kuran ve dertlerini dinleyen kaymakam beyin en son icraatı, intansif tarımın yapıldığı, yüksek verim alınan hatrı sayılır büyüklükte bir sera yapılması ve bu serada üretilen sebze ve meyvelerin fakir fukara ve garip gurapaya karşılıksız dağıtılmasıdır. Ayrıca bu alanda ilk olan bu modern sera bir ar-ge merkezi olarak yine bu alanda çalışma yapmak isteyenler için bir danışma merkezidir. Tüm dünyada ve ülkemizde Devlet adamı sıkıntısının yaşandığı böyle bir dönemde engin Devlet kültürü ve münevverliğiyle oturduğu makamın hakkını fazlasıyla veren ve adil ve hakkaniyetli bir yönetim tarzı benimseyen Sayın Yüksel Kara beyefendi’nin yenilikçi eylemselliği takdire şayandır.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'ya Darıcalılardan övgüler yağmaya devam ediyor.

Darıcalı Kamil Uysal sosyal medya sayfasından "Halkın İçinden Biri Darıca Kaymakamı Yüksel Kara" başlığı ile Darıcalı yazar Mutlu Kerem Kolcuoğlu'nun kaleme aldığı aşağıdaki yazıyı paylaştı;

Türklerde yaklaşık 3500 yıllık asker, 3000 yıllıkta Devlet geleneği vardır. İki Yahudi biraraya gelmiş şirket kurmuş, iki Türk biraraya gelerek devlet kurmuştur. Devletin dirimselliğini sağlayan Devlet adamlarının yanısıra, bürokrasi işlevselliğini sağlayan bürokratlarda sistem içinde başat rol oynarlar. Devlet adamı olmakla sıradan bir bürokrat olmak arasında ki keskin fark ise ilgili makama oturulduktan sonra kendini belli eder.

Darıca Kaymakamı sayın Yüksel Kara bir Devlet adamı olarak makama oturduğu günden bugüne kabiliyeti, kapasitesi, basireti ve dirayetiyle alışılmışın dışında bir şahsiyet olduğunu ispatlamış ve halkın büyük sevgi ve taktirini kazanmıştır. Mülki idarenin dışında halkın içine inerek vatandaşla birebir diyolog kuran ve dertlerini dinleyen kaymakam beyin en son icraatı, intansif tarımın yapıldığı, yüksek verim alınan hatrı sayılır büyüklükte bir sera yapılması ve bu serada üretilen sebze ve meyvelerin fakir fukara ve garip gurapaya karşılıksız dağıtılmasıdır. Ayrıca bu alanda ilk olan bu modern sera bir ar-ge merkezi olarak yine bu alanda çalışma yapmak isteyenler için bir danışma merkezidir.

Tüm dünyada ve ülkemizde Devlet adamı sıkıntısının yaşandığı böyle bir dönemde engin Devlet kültürü ve münevverliğiyle oturduğu makamın hakkını fazlasıyla veren ve adil ve hakkaniyetli bir yönetim tarzı benimseyen Sayın Yüksel Kara beyefendi’nin yenilikçi eylemselliği takdire şayandır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.